ART BREDA

Geniet van kunst, antiek en design 

ART BREDA

  • donderdag 19 april 2018 - zondag 22 april 2018
  • 11:00 - 18:00
  • Evenementenhal
  • Beurs
  • ART BREDA

Na drie succesvolle edities op het Chasséveld en één in het voormalig Breda’s Museum, vindt ART BREDA in 2018 plaats in de nieuwe evenementenhal in Breepark. Breda is de afgelopen vier jaar een uitstekende locatie gebleken voor ART BREDA met name omdat deze zich richt op Nederland en België.

ART BREDA is een gemengde beurs met uitsluitend de allerbeste deelnemers op het gebied van kunst, antiek en design. De deelnemers worden geselecteerd door het bestuur en commissies die garant staan voor kwaliteit. De beurs biedt plaats aan ruim 80 deelnemers; waaronder handelaren in oude kunst, antiek, juwelen, galerieën met hedendaagse kunst, fotografie, hedendaagse juwelen en modern design.

‘’In Breepark heeft kunst- en antiekbeurs ART BREDA een goede permanente locatie gevonden. Naar verwachting zal de nieuwe, uitstekend geoutilleerde hal aan de hoge verwachtingen van zowel deelnemers als bezoekers beantwoorden. Met Breepark hoopt ART BREDA, dankzij de gunstige ligging en gratis parkeergelegenheid, de komende jaren een groeiend aantal kunst- en antiekliefhebbers te mogen verwelkomen!’’

Erik Hermida, Directeur ART BREDA

Praktische informatie

Tickets

Tickets zijn voor €15,- te koop bij de entree van de beurs. Jongeren (12 tot 18 jaar) betalen €10,- entree. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding. Houders van een C-kaart krijgen gratis toegang.

Openbaar vervoer

Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk de reisplanner van Arriva voor meer informatie over de bustijden.

Routebeschrijving en parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.

Routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Ja.
Breepark beschikt over diverse invalidenparkeerplaatsen. Deze zijn gelegen nabij de entree van de verschillende exploitaties in Breepark. Daarnaast zijn er invalidentoiletten en zijn er in Breepark liften aanwezig.
Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Bekijk ze hier.
Vanaf 1 oktober 2017 is er een geldautomaat gevestigd in Breepark. Deze vind je aan de buitenzijde van het centrale pand in Breepark, naast eetcafé Driek.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.
Bekijk alle veel gestelde vragen