Congres van de Digitale Communicatie

Congres van de Digitale Communicatie

Bericht van de organisatie:

Volgens de richtlijnen van het RIVM en beslissingen van de overheid, is het op dit moment niet mogelijk om alle evenementen in heel Nederland door te laten gaan. Het is nog onzeker of deze maatregelen langer gaan duren dan tot 6 april. Voor 22 april staat #CDC20 gepland.

Met alle ontwikkelingen die op dit moment aan de gang zijn rondom het Corona-Virus, zijn ook wij genoodzaakt een beslissing te maken. Jouw veiligheid staat bij ons voorop, vooral in deze moeilijke tijd. Daarom zijn wij helaas tot het besluit gekomen om het #CDC20 voor dit jaar af te gelasten.

Wat betekent dit voor reeds gekochte kaarten:

Iedereen die op dit moment al een kaartje heeft gekocht, ontvangt zijn geld terug. We gaan dit proces de komende dagen in gang zetten om ervoor te zorgen dat de betaling spoedig wordt terugbetaald.

We hadden het besluit natuurlijk liever niet hoeven nemen, maar willen de veiligheid van ons, van de sprekers en gasten niet in gevaar brengen.

Wij hopen en gaan ervan uit, dat je begrip zult tonen voor deze beslissing.

Op dit moment adviseren we je vooral rustig te blijven. We wensen iedereen de beste gezondheid en veiligheid in deze moeilijke tijd. Zorg goed voor jezelf, voor elkaar en gedraag je verantwoordelijk. Daarnaast wensen we iedereen veel sterkte die het van dichtbij meemaakt.

Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar: congresvandedigitalecommunicatie@avans.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie team#CDC20

Veel gestelde vragen

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor iedereen.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk hier hoe je Breepark met het openbaar vervoer bereikt!          
Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Bekijk ze hier.
Bekijk alle veel gestelde vragen