Breepark Beach

Breepark Beach

  • vrijdag 29 juni 2018 - zondag 19 augustus 2018
  • Centrale plein

Vanaf vrijdag 29 juni t/m zondag 19 augustus wordt het centrale plein van Breepark omgetoverd tot een strand. Bezoekers kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, of neerstrijken op het loungeterras terwijl de kinderen met de aanwezige emmers en schepjes met het zand spelen. Voor de sportievelingen zorgt Decathlon er voor dat je gebruik kunt maken van de aanwezige ballen en netten om bijvoorbeeld te beachvolleyballen of een potje beachsoccer te spelen.

Praktische informatie

Het strand en de strandbar zijn maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 22:00 uur geopend. Op zaterdag en zondag zijn deze geopend van 12:00 tot 22:00 uur. De strandbar is gesloten bij slecht weer. Het strand is tijdens besloten evenementen niet toegankelijk. Bekijk in de agenda wanneer er besloten evenementen plaatsvinden.
Agenda

Veel gestelde vragen

Parkeren is helemaal gratis.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.
Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Bekijk ze hier.
Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.
Bekijk alle veel gestelde vragen