De Dansmarathon

De Dansmarathon

  • donderdag 14 oktober 2021 - zondag 17 oktober 2021
  • 19:00 - 12:00
  • Evenementenhal
  • Show
  • Talpa

Op 14 oktober strijkt het grootste, zwaarste en langste dansspektakel ooit, neer in Breepark. Talpa Producties zend op SBS6 ‘de Vriendenloterij Dansmarathon’ live vanuit Breepark uit! Het wordt een 50 uur durend dansspektakel waar 100 koppels de uitputtingsstrijd aangaan. De 100 koppels dansen op de muziek van bekende dj’s en artiesten!

Wie het langst dansend op de vloer staat wint €100.000 euro. Daarnaast zal er tijdens de marathon door heel het land geld worden opgehaald voor het goede doel! Wij zijn natuurlijk enorm trots dat Talpa voor onze locatie heeft gekozen om tv-geschiedenis te schrijven!

To be continued…

Veelgestelde vragen

Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Breepark wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd door Scorpions Security. Dit doen zij zowel met camera- als fysieke beveiliging.
Breepark heeft huis- en gedragsregels waaraan je je dient te houden tijdens je bezoek aan Breepark. Deze huis- en gedragsregels lees je hier.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk hier hoe je Breepark met het openbaar vervoer bereikt!          
Veelgestelde vragen