GGD Vaccinaties

GGD Vaccinaties

  • maandag 22 november 2021 - donderdag 30 juni 2022
  • Vergaderruimtes
  • Overig
  • GGD - Het vaccineren gaat enkel op afspraak

Vanaf maandag 22 november heeft GGD West-Brabant opnieuw hun vaccinatielocatie in Breepark.

Breepark is zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het parkeren is op het gehele evenemententerrein gratis en parkeren kan vlakbij de hoofdingang. Meer informatie is te vinden op de site van de GGD of hieronder bij de veelgestelde vragen. Heeft je een vraag met betrekking tot Breepark, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag die gerelateerd is aan je vaccinatie, dan verwijzen wij je graag naar de contact website van de GGD, zij hebben de kennis en kunde om je (medische) vragen te beantwoorden. Telefonisch kan je bij de GGD terecht op nummer 0800-7070.

Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk hier hoe je Breepark met het openbaar vervoer bereikt!          
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Hopelijk hebben wij het gevonden! Stuur een berichtje naar info@breepark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Op dit moment zijn er al punten bij McDonald’s en Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.