HBO Intro Festival

HBO Intro Festival Breda

  • donderdag 16 december 2021
  • 20:00 - 23:00
  • Outdoor
  • Festival
  • HBO Intro Festival

**Aanvulling op onderstaand bericht**
Vanwege de nieuwe maatregelen heeft de organisatie van het festival ervoor gekozen om het evenement niet door te laten ganan.

Samen met alle eerste én meerderejaars studenten van Avans en Buas zetten we dit jaar weer een vet HBO Intro Festival neer. Zet 16 december 2021 alvast in je agenda. Dan krijg krijg je de kans om jouw (nieuwe) stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen met alle hbo-studenten van Breda helemaal los te gaan op onze toffe line-up.

Naast de altijd vette line-up van de mainstage zijn er nog genoeg andere dingen te beleven. Maak kennis met verschillende studentenverenigingen, onderneem diverse activiteiten met je studiegenoten en vrienden of ga op ontdekkingsreis op de Hang Out.

Entree is natuurlijk gratis maar aanmelden moet en waarschijnlijk ook nog iets met een sneltest. In juni krijg je bericht van ons hoe je je kan aanmelden en onder welke voorwaarden. Indien alle maatregelen het toelaten ben jij dan in ieder geval gegarandeerd van een plek op het HBO Intro Festival Breda op 16 december.

Veel gestelde vragen

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Breepark wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd door Scorpions Security. Dit doen zij zowel met camera- als fysieke beveiliging.
Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.
Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Bekijk alle veel gestelde vragen