De Helden van Oranje

De Helden van Oranje

  • vrijdag 26 april 2019
  • 18:00 - 01:00
  • Evenementenhal
  • Muziek
  • Coproductie Breepark, 4PM Entertainment en E&A Events

Dit evenement vond op 26 april plaats in Breepark.

Koningsnacht 2019 vier je in Breepark met het gezelligste meezingfeest van Nederland: de Helden van Oranje! Dans, spring en zing uit volle borst mee met de beste hits van Tino Martin, Snollebollekes, Xander de Buisonjé, Henk Dissel en nog veel meer! Samen zijn wij: de Helden van Oranje 🧡

De Helden van Oranje in Breepark is voor iedereen en dus voor alle leeftijden toegankelijk. Begeleiding van bezoekers onder de 16 door een volwassene is vereist.

Bekijk het tijdsschema

Dans, spring en zing!

De line-up van deze editie van de Helden van Oranje belooft veel goeds! Met niemand minder dan Xander de Buisonjé, Tino Martin, Snollebollekes, Tim Douwsma, Gebroeders Rossig, Wesley Klein, Henk Dissel, Pascal Redeker, Ferry de Lits, Wesly Bronkhorst, DJ Coenio.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via het Facebookevenement van de Helden van Oranje!

Ik ben erbij

Veel gestelde vragen

Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex (nabij het pinautomaat) en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
In Breepark zijn er geen mogelijkheden om te overnachten. Echter bevindt Breepark zich aan de rand van Breda waar diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Breda en omgeving.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk hier hoe je Breepark met het openbaar vervoer bereikt!          
Parkeren is helemaal gratis.
Bekijk alle veel gestelde vragen