K3 Show

K3 Show 24 oktober

  • zondag 24 oktober 2021
  • Evenementenhal
€19,50 incl. servicekosten
Meer info en tickets

Beste K3-fan,

Kom jij ook samen met Hanne en Marthe afscheid nemen van Klaasje tijdens de K3 Dromenshow? Beleef de mooiste dromen van K3 en zing en dans mee op hun allergrootste hits.

Hanne en Marthe hebben ook nog een vraag jullie: Kunnen jullie 2 brieven schrijven en meebrengen naar de show? Deze brieven zullen namelijk heel belangrijk zijn tijdens de show!

  • Schrijf in de eerste brief een lieve afscheidsboodschap voor Klaasje. Daarmee willen we haar graag tijdens de show verrassen
  • In de tweede brief mag je Hanne en Marthe laten weten hoe de opvolger of opvolgster van Klaasje eruit moet zien en wat ze allemaal zou moeten kunnen!

 

Ben jij ook benieuwd hoe K3 de afgelopen 6 jaar heeft ervaren en wat hun meest bijzondere dromen zijn geweest toen ze zelf nog kind waren? Tijdens deze show kom je het allemaal te weten.

 

 

 

Studio 100 houdt zich aan de richtlijnen van de rijksoverheid. De laatste informatie hierover kunt u steeds vinden op:

Coronaregels voor evenementen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Bezoekers van 13 jaar of ouder dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

We merken dat er veel vragen zijn omtrent de verplaatste K3 shows. We adviseren je om contact op te nemen met de organisatie, Paylogic, die de kaarten voor de shows verkoopt. Via deze link kom je bij de veelgestelde vragen pagina van Paylogic en er is gelijk een mogelijkheid om te chatten met de medewerkers.