Kofferbakverkoop

Kofferbakverkoop

  • vrijdag 27 april 2018
  • 07:00 - 16:00
  • Centrale plein
  • Overig
  • Breepark

Gezellige Kofferbakverkoop voor jong en oud

Kom op Koningsdag naar het centrale plein in Breepark voor de Kofferbakverkoop! Op ons centrale plein is het mogelijk om oude spullen vanuit je kofferbak te kopen of verkopen.

Ben je een echte verzamelaar en altijd zoekende om jouw collectie uit te breiden? Of houd je er gewoon van om langs de verschillende kraampjes te snuffelen? De Kofferbakverkoop in Breepark biedt voor ieder wat wils. Horeca en entertainment zijn aanwezig.

Toegang tot de Kofferbakverkoop is gratis.

Meedoen? Schrijf je in!

Heb jij een overvloed aan tweedehands spullen, maar weet je niet wat je er mee aan moet? Pak nu je kans tijdens de Kofferbakverkoop in Breepark! Op ons centrale plein is het mogelijk om je auto te parkeren, en rechtstreeks vanuit je kofferbak de mooiste spullen te verkopen.

Om een plaats op het centrale plein te reserveren betaal je €10 euro. De borg bedraagt €40 euro. Zijn de spullen opgeruimd, is de plaats netjes achter gelaten? Dan ontvang je de borg contant terug.

Download het inschrijfformulier

Er is een beperkt aantal plaatsen op het plein beschikbaar. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Veelgestelde vragen

Parkeren is helemaal gratis.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
Vanaf 1 oktober 2017 is er een geldautomaat gevestigd in Breepark. Deze vind je aan de buitenzijde van het centrale pand in Breepark, naast eetcafé Driek.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk de reisplanner van Arriva voor meer informatie over de bustijden.                    
Bekijk alle veel gestelde vragen