Multimodaal Transport Expo

Multimodaal Transport Expo

Nieuwsblad Transport organiseert op 16 maart 2023 de Multimodaal Transport Expo. Op 5.000 vierkante meter beursvloer krijgen transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt de kans om zichzelf te presenteren. Multimodaal Transport Expo is de gelegenheid om verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten.

Toegang tot de expo en deelname aan de diverse workshops zijn gratis!

Tijdens een bezoek aan Multimodaal Transport Expo ontmoet je bedrijven uit de hele Vlaamse en Nederlandse logistieke sector. Naast een goed gevulde beursvloer zet Multimodaal Transport Expo ook een ​​​inhoudelijk programma met maar liefst vijf podia in elkaar. Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Belgische transportsector door journalisten van Nieuwsblad Transport en Flows aan de tand gevoeld.

Kennispaviljoen en workshops

In het kennispaviljoen wordt er met verschillende panelleden dieper in thema’s gedoken zoals zero emissie stadsdistributie, multimodale digitalisering, containers in het achterland, bouwlogistiek en personeelstekort. In de drie workshopruimtes kun je als bezoeker je kennis bijspijkeren tijdens de presentaties van diverse partners om daar vervolgens over bij te praten tijdens de uitgebreide netwerkborrel.

Genoeg redenen om ook dit jaar deel te nemen aan Multimodaal Transport Expo!