Pussy lounge at the Park

Pussy lounge at the Park

  • zaterdag 12 juni 2021
  • 13:00 - 01:00
  • Festivalterrein
  • Festival
  • b2s

Bericht van de organisator

Bericht van de organisator:

Beste Pussy lounge fan,

Vandaag heeft de Nederlandse overheid een uitbreiding van de geldende maatregelen rondom het Coronavirus aangekondigd. Alle evenementen die gepland zijn tot 1 september mogen niet plaats vinden. Met grote teleurstelling moeten we daarom mededelen dat dit betekent dat Pussy lounge at the Park niet kan plaatsvinden op 20 juni 2020 en zal worden verplaatst naar 12 juni 2021.

Dit nieuws komt uiteraard hard aan, omdat Pussy lounge at the Park al jarenlang een begrip is in de Freestyle scene. Ons team werkt dag en nacht met maar één doel: het bieden van onvergetelijke ervaringen aan onze bezoekers. Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners, artiesten en medewerkers te allen tijde de hoogste prioriteit. Wij sluiten ons dan ook volledig aan bij dit besluit.

Ondanks dat deze situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. We kunnen alvast melden dat gekochte tickets geldig zullen blijven voor de uitgestelde editie in 2021. Alle ticket kopers zullen zo snel mogelijk een e-mail ontvangen over de vervolgstappen. Check ook je spam folder wanneer je geen e-mail hebt ontvangen.

Blijf thuis, blijf gezond, blijf dansen en pas goed op elkaar.
We zullen sterker terugkomen dan ooit, dat is een belofte!

Liefs, B2S

Veel gestelde vragen

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor iedereen.
Parkeren is helemaal gratis.
Vanaf 1 oktober 2017 is er een geldautomaat gevestigd in Breepark. Deze vind je aan de buitenzijde van het centrale pand in Breepark, naast eetcafé Driek.
Bekijk alle veel gestelde vragen