Skate night

Skate night

  • donderdag 2 augustus 2018
  • 19:30 - 21:00
  • Centrale plein
  • Sport
€Gratis

Skate night

Vind jij het leuk om samen met je vrienden te skeeleren of skaten? Dan is skate night echt iets voor jullie. Skate samen met je vrienden een tocht in en rondom Breepark.

Programma

Skate night vindt plaats op donderdag 2 augustus en is voor iedereen toegankelijk. Om het voor iedereen leuk te houden hebben de deze avond 2 routes waaraan je deel kunt nemen.

Programma kids / beginners – kleine route:
16:00 Verzamelen op het plein van Breepark
16:30 Vertrek rondje Breepark waarna we eindigen in de hal
17:00 Einde

Programma (meer) ervaren skaters – 10km:
19:30 Verzamelen op het plein van Breepark
20:00 Vertrek rondje Breepark waarna we eindigen in de hal
21:00 Einde

Na afloop is het mogelijk om nog een verkoelend drankje bij de bar op Breepark Beach te drinken! Deelname aan de skate night is gratis en onder voorbehoud van het weer.

Hoogtepunten van de route

De route gaat gedeeltelijk door de 8.300m2 grote evenementenhal in Breepark, langs de prachtige natuur die Breda te bieden heeft en eindigt op het strand van Breepark.
Meer info over Breepark Beach

 

Praktische informatie

Deelname aan de skate night is gratis en onder voorbehoud van het weer. Consumpties zijn voor eigen rekening.  Alle soorten skaters zijn welkom. Deelname is op eigen risico. Wij raden je aan om een helm en bescherming te dragen. Het is niet mogelijk om uitrusting te huren. Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen deelnemen onder toezicht van een volwassenen.

Veel gestelde vragen

Parkeren is helemaal gratis.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.
Er is een fietsenstalling tussen eetcafé Driek en het outdoorterrein. Deze is niet beveiligd.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk de reisplanner van Arriva voor meer informatie over de bustijden. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.                    
Bekijk alle veel gestelde vragen