Snelteststraat

Snelteststraat

  • donderdag 5 november 2020 - dinsdag 30 november 2021
  • 09:00 - 18:00

Een snelteststraat in Breepark 💥
Wij zijn fantastisch blij met deze nieuwe samenwerking met Lead Healthcare. Bovendien wordt de testcapaciteit verhoogd en kunnen mensen, vooral werknemers van bedrijven, zich sneller laten testen. Maak je afspraak online via www.covidsnelteststraat.nl, kom op je gekozen tijdstip voor de test en je uitslag is binnen een kwartier bekend!

Lead Healthcare is gevestigd in een unit naast het pand van Breepark. Rij hiervoor rechtsom de McDonald’s heen.

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.