Studie Experience Breda

€ Gratis
Meer info

De Studie Experience is een interactieve studie- en keuze beurs waar er voor ieder wat wils is. Scholieren maken kennis met regionale en nationale opleidingsinstellingen en organisaties.

Studie Experience

Ook aanbieders van studie-coaching, leer-/werktrajecten, geüniformeerde beroepen en studeren in het buitenland zijn tijdens dit event vertegenwoordigd. Door het diverse aanbod is Studie Experience de perfect mogelijkheid voor leerlingen om zich breed te oriënteren op hun toekomstige studie of beroep.

Check de video hiernaast voor een sfeerimpressie!

Meer info

Xperience Abroad Fair

Altijd al gedroomd van een studie of tussenjaar in het buitenland? Zie jij jezelf rondlopen op een American High School, wil jij je stage of minor in het buitenland doen of je taalvaardigheden bijspijkeren voor die óh zo gave backpackreis? Loop dan tijdens de Studie Experience vooral even langs de Xperience Abroad Fair! Hier staan reisprofessionals, studieadviseurs en ervaren backpackers klaar om jou op weg te helpen. 

Zet jezelf op aanwezig op het Facebookevenement van Studie Experience:
Facebookevenement

 

Veel gestelde vragen

Parkeren is helemaal gratis.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis. Klik hier voor een routebeschrijving naar Breepark.
Ja, bezoekers van Breepark kunnen gratis gebruik maken van wifi.
Bekijk alle veel gestelde vragen