Testen voor Toegang

Testen voor Toegang

Vanaf 18 juni ontvangen wij Testen voor Toegang op onze locatie.

Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland. De Stichting Open Nederland heeft de kennis en kunde gebundeld die nodig is om een operatie van deze omvang en complexiteit in korte tijd te organiseren en faciliteren.

Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig coronatoegangsbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen.

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.