XXL voorjaarskermis

XXL voorjaarskermis

  • vrijdag 31 maart 2023 - maandag 10 april 2023
  • 13:00 - 23:00
  • Outdoor

Dé Voorjaarskermis is 11 dagen, 31 maart t/m 10 april, te vinden op Breepark! Met de turboooo deze kant opkomen dus!

De grootse outdoor kermis komt in maart naar Breepark. De verslavende pushers, draaimolens en botsauto’s, het funhouse of het griezelige spookhuis en natuurlijk poffertjes en zuurstokken!

FAN-TAS-TISCH

De kermis is voor íedereen open, dus neem meteen al je vrienden, familie, buren en vage kennissen mee. Dan zien we jou op het plein van Breepark! Vergeet je kermis kortingsbonnen niet mee te nemen!

Vrijdag 31 maart t/m maandag 10 april 2022 13.00 – 23.00 uur

Vragen

Nee, er gelden geen entreekosten en het parkeren bij Breepark is gratis. Je hoeft dan ook geen entreeticket te reserveren.
Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.
Breepark heeft een eigen bushalte. Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren! Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.        
Breepark heeft huis- en gedragsregels waaraan je je dient te houden tijdens je bezoek aan Breepark. Deze huis- en gedragsregels lees je hier.