Breepark Café!

Nieuw op Breepark!

Na maanden van voorbereidingen is het dan bijna zover! In oktober 2022 gaat Breepark Café haar deuren openen. Breepark Café is gevestigd op de welbekende evenementenlocatie Breepark, aan de Bavelseparklaan in Breda. Het café biedt plaats voor ongeveer 200 personen. Meer informatie volgt…

 

Het Café

Breepark Café is een horecagelegenheid, waarbij de mogelijkheden divers zijn. Denk aan ontbijten, lunchen en borrelen. Breepark Café zal hierdoor gaan fungeren als een ontmoetingsplek. Dagje Decathlon? Kom gezellig lunchen bij ons. Net film gekeken? Drink gezellig een drankje na.

 

Feesten en Partijen

Een babyshower, bedrijfsuitje, familiefeest, verlovingsfeest of jubileum? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen grote én kleine feesten. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vergaderplaats

Kom vergaderen bij Breepark en geniet tussendoor van een lekkere lunch bij Breepark Café. Ook een lekker ontbijt is mogelijk! Aan het einde van de dag klaar met vergaderen? Borrel nog even na in ons mooie café.

BINNENKORT

Het restaurant

Eind november zal er een nieuw restaurant openen. Wat eerst Restaurant vandaag was zal nu Breepark Restaurant gaan heten. Een tapas restaurant met hapjes uit de keukens van Noord- en Zuid-Amerika. Op dit moment is het restaurant nog ‘under contruction’ maar houdt onze website en social media goed in de gaten!

 

Gratis Flexwerkplekken

Over een tijdje zal Breepark ook gratis flexwerkplekken faciliteren. Hier kun je je werkdag even doorbreken met een lekkere lunch of een heerlijk bakje koffie in Breepark Café. Meer informatie over de flexwerkplekken volgt.