Skip to content

Breepark

De Luikse Markt

Op zondag 18 juni komt De Luikse Markt naar Breepark! Dé familiemarkt waar je op zoek kan naar dat ene stukje brocante, antiek of vintage kledingstuk. Kom langs voor een hele dag leuke dingen, goedkope dingen, kostbare en handige dingen. Het hele outdoor terrein van Breepark ligt vol met leuke, oude spulletjes. Het is ook erg leuk voor kinderen. De Kabonk feestbus staat op het terrein. Daarnaast zijn er ook attracties waar je lekker kan uitwaaien!

Naast de kramen zijn er ook verschillende horeca en amusement faciliteiten! Snuffel lekker over de markt of huur een kraam en verkoop je eigen oude spulletjes! Standhouders kunnen de auto achter hun kraam parkeren.

Entree is 5 euro, deze betaal je bij de kassa op de markt. Parkeren is gratis!

Speciale vaderdagactie

Tijdens deze zonnige zondag krijg je gratis toegang tot Kabonk wanneer je een ijsje koopt bij onze ijskar. De ijskar is te vinden bij de Kabonkbus op de Luikse Markt.

 

Haal hier je tickets!

zondag 18 juni 2023

09:00 - 16:30

Outdoor

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken