Skip to content

Breepark

De Kerstpakketmarkt

KiesKadoos en Breepark slaan de handen ineen om jou te ontzorgen. Met deze kerstmarkt bij Breepark kan jouw personeel zélf een kerstpakket samenstellen. De kerstmarkt wordt gecombineerd met een borrel om jouw kerstbeleving compleet te maken!

  1. - Zelf shoptegoed bepalen, dus kosten in eigen hand
  2. - Jouw personeel is écht blij met een zelf samengesteld pakket
  3. - Meteen de kerstborrel geregeld
  4. - Weersonafhankelijk, want lekker warm binnen
  5. - Centraal gelegen en met gratis parkeergelegenheid
  6. - Feestelijke afsluiter van 2024 met jouw hele bedrijf

De kerstmarkt van KiesKadoos en Breepark heeft voor ieder wat wils dankzij diverse kerstkramen met uiteenlopende thema’s.

Kerstborrel

De kerstmarkt is natuurlijk pas écht compleet met heerlijke catering naar keuze. Zo bieden wij de mogelijkheid om een welkomstborrel, lunch of diner te geven.

Diverse pakketten en opties beschikbaar

Er zijn diverse pakketten beschikbaar, inclusief de mogelijkheid om de spectaculaire Holiday on Ice-show bij te wonen. Daarnaast bieden we ook de optie om een zaal te huren voor bijvoorbeeld een eindejaarspresentatie. We luisteren graag naar jullie wensen en helpen bij het samenstellen van een perfect evenement. Neem contact met ons op en reserveer, zodat je personeel verzekerd is van een onvergetelijk kerstfeest.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de FAQ over de Kerstpakketmarkt. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar events@breepark.nl en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

Vanaf hoeveel werknemers is het mogelijk?

Vanaf 25 personen.

Wat is het assortiment voor de kerstpakketten?

KiesKadoos beschikt over een uitgebreid netwerk van ondernemers met een divers aanbod aan producten en diensten. Van kaarsen en mode tot gepersonaliseerde cadeaus en streekproducten – het assortiment biedt voor ieder wat wils, zowel voor mannen als vrouwen! Tevens is er ook de mogelijkheid een goed doel te steunen.

Hoe zit het met parkeren?

Bij Breepark zijn er genoeg GRATIS parkeergelgenheid.

Wat gebeurt er met het shoptegoed voor degene die niet aanwezig zijn?

Geen zorgen! We hebben oplossingen voor afwezigen tijdens het evenement:
1. Stel een standaard kerstpakket samen voor mannen en vrouwen. Je kunt de inhoud bepalen, of KiesKadoos maakt een selectie voor je.
2. Laat het shoptegoed besteden bij de aangesloten partners.

Ga naar inschrijfformulier

donderdag 12 december 2024 t/m zaterdag 14 december 2024

Markt shop event

KiesKadoos

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken