Skip to content

Breepark

Mega Snuffelmarkt 2024

Op 10 maart is het tijd om te struinen en te speuren op de meest gezellige snuffelmarkt van Nederland! Onze hele evenementenhal staat vol met wel 500 kramen, gevuld met allerlei leuke dingen, kostbare dingen en antieke dingen.

Van antiek tot boeken, van speelgoed tot vintage kleding, en zelfs de meest verrukkelijke frietjes van frietkraam Het Friet Boerinneke! Je vindt het allemaal op 10 maart in Breepark.

De toegangsprijs is slechts 5 euro. Deze kun je betalen bij de kassa op de markt. Kom gezellig langs om de beste koopjes te scoren, of overweeg om zelf een kraam te huren en je eigen spullen te verkopen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om een kraam te reserveren. Je kan nog wel op de wachtlijst om zo een plekje te bemachtigen! Het parkeren is bovendien helemaal gratis!

Haal hier je tickets!

zondag 10 maart 2024

09:00 - 16:30

Evenementenhal

Markt

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken