Skip to content

Breepark

PINC Sale – Back to school collectie

Mis het niet! PINC sale is terug met een sprankelende nieuwe najaars/wintercollectie op 1-2-3 september! Dit keer brengen we je een ongekend groot assortiment, waarbij we een mega kinderwinkel creëren met de meest prachtige merken. Van House of Jamie tot Nixnut, Daily Brat tot Hust and Claire, Vans tot Levv, Havainanas en talloze andere topmerken! Dit is dé kans om je favoriete stijlen te bemachtigen. Wees erbij en geniet van een onvergetelijke winkelervaring!

Dit kun je verwachten: Nieuwe najaars/wintercollecties van 30 bekende merken, voor jongens en meisjes van maat 50 t/m 176, alles met 50% korting of meer! Van rompers tot jeans, jurkjes, t-shirts, joggingsbroeken, zwemkleding, zomerjassen, korte broeken en heel veel meer! En óók enorm veel SCHOENEN

Neem je kids gezellig mee en maak er een leuk uitje van! We vullen elke dag aan, want het is de start van het seizoen en we hebben meer dan genoeg ontzettend leuke dingen! Makkelijk en gratis parkeren voor de deur. Alleen betalen met de pin.

Haal hier je tickets!

vrijdag 1 september 2023 t/m zondag 3 september 2023

11:00 - 16:00

Evenementenhal

Overig

PINC Sale

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken