Skip to content

Breepark

Trouwbeurs Breepark

Save the date! 

Ja, ik wil! 5 november 2022 samen ontdekken, beleven en ervaren. Breepark organiseert de nieuwe editie van Dé Trouwbeurs van West-Brabant. Samen met onze standhouders gaan wij een indrukwekkende belevenis creëren, waar bruidsparen ondergedompeld worden in de magische wereld van het trouwen.

Ontmoet trouwprofessionals uit de regio, ga op zoek naar die ene speciale trouwlocatie, fotograaf of droomjurk voor jullie bruiloft en ontdekt de laatste trends en collecties. Hier doe je alle nodige inspiratie op voor jouw droomdag!

Entree voor de Trouwbeurs is gratis, en voor iedereen toegankelijk. Zijn jullie erbij?

Haal hier je tickets!

zaterdag 5 november 2022

10:00 - 17:00

Evenementenhal

Beurs

Breepark

Bereikbaarheid

Auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Fiets

Fietsen is gezond. Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Volledige agenda bekijken