Iets vieren

Doen, wat je leuk vindt

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft of gewoon iets te vieren? De mogelijkheden in Breepark zijn eindeloos, zowel voor binnen als voor buiten. En in- outdoor combineren kan natuurlijk ook.

Contact

 

Catering en horeca

Er zijn diverse horecagelegenheden gevestigd in Breepark. Daarnaast zijn er allerlei cateringmogelijkheden, ook met externe leveranciers. We bekijken graag samen wat het beste past bij jou en je gasten.

Bruiloft

Is het binnenkort jullie grote dag? En zoek je nog een locatie waar je alle kanten mee uit kan? Dan is Breepark wellicht iets voor jullie. We hebben verschillende ruimtes en zalen, alle voorzien van een basis AV uitrusting. Ze zijn naar eigen wens in te richten en aan te kleden. Je kunt ze combineren met bijvoorbeeld een diner of receptie in eetcafé Driek. Maar er is ook ruimte om onderdelen zelf te regelen. Laat ons weten waar jullie wensen en voorkeuren naar uit gaan. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Familiedag

Niets zo leuk dan het weerzien met je familie. Althans, als je samen iets kunt doen wat je leuk vindt. Dan zit je goed in Breepark. Je kunt er gebruik maken van de faciliteiten die er standaard aanwezig zijn, zoals bowlen bij Vier Hoog Breda of voetballen op het outdoorterrein. Maar we kunnen ook iets op maat voor je maken. Bijvoorbeeld met een afsluitend besloten diner in grand café Driek. Wil je daar meer over weten, neem dan even contact met ons op.

 

Kinderfeestje

Ook voor kinderen is er veel te doen en te beleven in Breepark. Tijd voor een feestje? Kijk eens in de agenda, misschien dat er wel iets bijzonders tussen staat.

Sporten

Breepark is gelegen in een landelijke omgeving. Dit zie je dan ook terug aan de diverse natuurstroken. Ideaal om lekker te sporten of om een fiets of mountainbike van Decathlon te testen.

Ligging

Breepark is direct gelegen aan de A27 in Breda en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Er zijn ruim 2000 gratis parkeerplekken beschikbaar. Breepark beschikt over een bushalte, waar de bus tweemaal in het uur stopt. Bekijk de actuele bustijden voordat je vertrekt!

Actuele bustijden

Contact

Wil je een feest organiseren in Breepark of heb je een vraag? Neem contact met ons op!