Skip to content

Breepark

De leukste indoor speeltuin Kabonk

Kabonk is dé indoor speeltuin in Breda waar vrij spelen, bewegen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar met elkaar worden verbonden op zeven verdiepingen! Een fantastische en kleurrijke plek waar kids van 0 tot 17 jaar van 0 tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren.

Arrangementen

Kabonk biedt verschillende activiteiten aan voor jong en oud en is beschikbaar voor kinderfeestjes, BSO-uitjes en schoolreisjes. Daarnaast is de indoor speeltuin ook voorzien van een speciaal gedeelte voor kinderen van 0 tot 3 jaar, zodat ook de allerkleinsten veilig en leuk kunnen spelen.

Voor jong en oud

Kabonk is ook geschikt voor ouders, verzorgers en grootouders. Alle toestellen zijn begaanbaar voor volwassenen. Zo kun je altijd je kleine in de gaten houden en natuurlijk zelf genieten van alle speeltoestellen! Ook als zij even pauze willen kan dat. Geniet van een goede kop koffie en iets lekkers, maak een wandeling langs alle verdiepingen of ga nog even in alle rust aan het werk.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en actief dagje uit voor jezelf en je kleine, dan is Kabonk een echte aanrader!