Congres-, feest-, en vergaderzalen

Eindeloos combineren

We hebben de ruimte

Breepark beschikt over meerdere congres- en vergaderzalen. Ideaal voor een lezing, congres, vergadering of bedrijfsfeest. De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden mogelijkheden voor gezelschappen van 2 tot 600 personen. De zalen zijn uiteraard te combineren.

Contact

Verschillende ruimten

  • 1e verdieping
  • 2e verdieping
Evenementenhal
A

Alles op een rijtje

Theater

Cabaret

Receptie

Boardroom

Daglicht

Beekdal A

96

48

60

-

Ja

Beekdal B

96

48

60

-

Ja

Beekdal C

120

48

80

-

Ja

Storm

35

18

-

16

Ja

Oeverzwaluw

-

-

-

10

Nee

Boomkikker

-

-

-

10

Nee

Knobbelzwaan

-

-

-

10

Nee

VIP Bavelse Berg

35

18

30

16

Nee

VIP Bonte Park

35

18

30

16

Nee

Beekdal

300

120

400

-

Ja

Molenley

350

120

400

-

Ja

Goed om te weten

  • Direct aan de snelweg

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Natuurgebied

  • Bereikbaar via OV

Bereikbaarheid en parkeren

De bereikbaarheid van Breepark is top. Het vrijetijdsgebied is direct gelegen aan de A27 in Breda-Oost. Door de ligging aan de snelweg is Breepark gemakkelijk te bereiken vanuit Antwerpen, Brussel, Utrecht en Rotterdam.

Parkeren in Breepark is gratis. We hebben ruim 2.000 parkeerplaatsen op loopafstand van de hoofdingang. Daarnaast hebben we een eigen bushalte. Met de bus sta je binnen 10 minuten in het centrum van Breda of op het Centraal Station.

Breepark heeft een brede natuurstrook aan de rand van het gebied. Ideaal voor een fijne wandeling of energieke breakout sessie tussen verschillende vergaderingen door.

Eten en drinken

Er zijn diverse horecagelegenheden gevestigd in Breepark, waardoor het combineren van je zakelijke bijeenkomst met een lunch, diner of borrel heel makkelijk is. Daarnaast zijn er allerlei cateringmogelijkheden, ook met externe leveranciers. We bekijken graag samen met je wat het beste past bij jouw specifieke bedrijfsbijeenkomst.

Informatieaanvraag

In Breepark

Informatieaanvraag

Ontdek de mogelijkheden

Ons team staat klaar voor al je vragen. We nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!