Congres- en vergaderzalen

Eindeloos combineren

We hebben de ruimte

Breepark beschikt over meerdere congres- en vergaderzalen. Ideaal voor een lezing, congres, vergadering of bedrijfsfeest. De zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden mogelijkheden voor gezelschappen van 2 tot 600 personen. De zalen zijn uiteraard te combineren.

Contact

Verschillende ruimten

  • 1e verdieping
  • 2e verdieping
Evenementenhal
A

Eindeloos combineren

De zalen zijn ook te gebruiken in combinatie met andere faciliteiten in Breepark. Denk bijvoorbeeld aan de diverse horecagelegenheden of het centrale plein buiten. De combinatiemogelijkheden tussen de verschillende onderdelen zijn eindeloos en juist dat maakt Breepark zo uniek.

Alle ruimten

Theater

Cabaret

Receptie

Boardroom

Daglicht

Beekdal A

96

48

60

-

Ja

Beekdal B

96

48

60

-

Ja

Beekdal C

120

48

80

-

Ja

Storm

35

18

-

16

Ja

Oeverzwaluw

-

-

-

10

Nee

Boomkikker

-

-

-

10

Nee

Knobbelzwaan

-

-

-

10

Nee

VIP Bavelse Berg

35

18

30

16

Nee

VIP Bonte Park

35

18

30

16

Nee

Beekdal

300

120

400

-

Ja

Molenley

350

120

400

-

Ja

Goed om te weten

  • Direct aan de snelweg

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Natuurgebied

  • Bereikbaar via OV

Ligging en bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid biedt Breepark veel gemak: parkeren is gratis (standaard ruim 2000 parkeerplaatsen) en het ligt direct aan de A27, afrit 15. Heel centraal ten opzichte van Utrecht, Rotterdam en Antwerpen. Tevens beschikt Breepark over een eigen bushalte en de bus stopt meerdere keren per uur. Ook met het openbaar vervoer is Breepark dus goed te bereiken.

Breepark heeft een brede natuurstrook aan de rand van het gebied. Ideaal voor een fijne wandeling of energieke breakout sessie tussen verschillende vergaderingen door.

Eten en drinken

Er zijn diverse horecagelegenheden gevestigd in Breepark, waardoor het combineren van je zakelijke bijeenkomst met een lunch, diner of borrel heel makkelijk is. Daarnaast zijn er allerlei cateringmogelijkheden, ook met externe leveranciers. We bekijken graag samen met je wat het beste past bij jouw specifieke bedrijfsbijeenkomst.

Informatieaanvraag

In Breepark

Informatieaanvraag

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de congres- en vergaderzalen of wil je meer informatie over de mogelijkheden in Breepark? Neem contact met ons op.