Vergaderlocatie Breda? Kies voor Breepark!

Voor 2 tot 60 bezoekers

Onze vergaderruimtes zijn ideaal voor een kleine meeting, zakelijke bijeenkomst of grote vergadering. Dankzij het ruime aanbod aan verschillende zalen hebben wij de juiste plek voor jouw meeting of evenement. Een intieme ruimte om met een kleine groep samen te komen, tot een zaal voor een grote bijeenkomst. Wij hebben de ruimte!

Vergaderen in Breda, daar is Breepark de juiste plek voor. Met verschillende ruimtes en gratis parkeren is dit dé plek om met je zakelijke relaties samen te komen. Onze zalen zijn ook nog eens makkelijk te bereiken, direct gelegen aan de A27. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk om ons te bereiken. De bus stopt voor het plein van de hoofdingang. Zoek dus niet langer naar een geschikte vergaderlocatie, je bent hier aan het juiste adres!

Van vergadering tot training

Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van 2 tot 60 personen. De mogelijkheden qua indeling zijn dan ook erg ruim. Alle ruimtes zijn ingericht met een LED scherm en een flip-over. Daarnaast zijn de zalen goed te combineren met een sfeervolle ontvangst in de foyer of event in de hal. Vergaderen in Breda doe je dus nergens zoals bij Breepark.

Combineren met een (outdoor)activiteit

Jullie willen even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor. Dat snappen wij! Geheel naar wens kunnen wij meedenken over een meeting die nét even anders in elkaar zit. Touwtrekken, een potje volleybal of een uurtje bowlen. Super gezellig, en je kunt daarna met een fris hoofd verder met jullie vergadering!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Mail dan snel naar events@breepark.nl of bel 076 – 76 304 71.