Vergaderruimtes

Voor 2 tot 60 bezoekers

Onze vergaderruimtes zijn ideaal voor een kleine meeting, zakelijke bijeenkomst of grote vergadering. Kies voor Zaal Storm als je wilt vergaderen in een relaxte setting met uitzicht op het centrale plein van Breepark of kies voor één van de kleinere vergaderruimtes Boomkikker, Knobbelzwaan en Oeverzwaluw, voor meetings tot 10 personen. Onze grotere vergaderruimtes, Bavelse Berg en Bonte Park hebben een capaciteit tot 60 personen. 

Contact

Van vergadering tot training

Het kan allemaal! Ben je op zoek naar de ideale ruimte voor jouw vergadering, teammeeting, training of lezing? Wij hebben de ruimte! Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van 2 tot 60 personen. Alle ruimtes zijn ingericht met een LED scherm en een flip-over. Daarnaast zijn de zalen goed te combineren met ontvangst in de foyer of event in de hal.

Combineren met een (outdoor)activiteit

Jullie willen even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor. Dat snappen wij! Geheel naar wens kunnen wij meedenken over een meeting die nét even anders in elkaar zit. Touwtrekken, een potje volleybal of een uurtje bowlen. Super gezellig, en je kunt daarna met een fris hoofd verder met jullie meeting!

Stuur mij meer informatie

Alles op 'n rijtje

Theater

Cabaret

Receptie

Boardroom

Daglicht

Storm

40

18

-

20

Ja

Oeverzwaluw

-

-

-

10

Nee

Boomkikker

-

-

-

10

Nee

Knobbelzwaan

-

-

-

10

Nee

Bavelse Berg

40

25

60

25

Nee

Bonte Park

40

25

60

25

Nee

Informatieaanvraag