Skip to content

Breepark

Vergaderruimtes

Groot of klein event , dé ideale locatie voor jou

Veel keuze in ruimtes
Of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte voor een brainstormsessie of een grote zaal voor een conferentie. Dankzij het ruime aanbod aan verschillende zalen hebben wij voor elke gelegenheid een gepaste plek!

Faciliteiten
Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en bieden diverse faciliteiten om je bijeenkomst tot een succes te maken.

Catering
Catering kan i.c.m. al onze ruimtes op maat worden ingevuld. Van koffiepauzes tot volledige lunches of diners. Wij denken graag met je mee!

Gratis en veel parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid bij onze vergaderlocatie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het parkeren van je auto en ontspannen aan je vergadering kunt beginnen.

Knobbelzwaan

Bekijk

Boomkikker

Bekijk

Oeverzwaluw

Bekijk

Bonte Park

Bekijk

Bavelse Berg

Bekijk

Van vergadering tot training

Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van 2 tot 60 personen. De mogelijkheden qua indeling zijn dan ook erg ruim. Alle ruimtes zijn ingericht met een LED scherm en een flip-over. Daarnaast zijn de zalen goed te combineren met een sfeervolle ontvangst in de foyer of event in de hal. Vergaderen in Breda doe je dus nergens zoals bij Breepark.

Combineren met een (outdoor)activiteit

Jullie willen even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor. Dat snappen wij! Geheel naar wens kunnen wij meedenken over een meeting die nét even anders in elkaar zit. Touwtrekken, een potje volleybal of een uurtje bowlen. Super gezellig, en je kunt daarna met een fris hoofd verder met jullie vergadering!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Mail dan snel naar events@breepark.nl of bel 076 – 76 304 71.