Skip to content

Breepark

VIP zaal Bavelse Berg in Breepark evenementhal Breda

Vergaderzalen en congresruimtes

Vergaderen doe je bij Breepark Breda

Veel keuze in ruimtes

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor inspirerende brainstormsessies, een uitgebreide conferentie of een belangrijke vergadering? Dankzij het ruime aanbod aan verschillende ruimtes in Breepark hebben wij voor elke gelegenheid een gepaste plek!

Faciliteiten

Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, hierdoor wordt jouw presentatie, promotievideo of voice-over nóg beter weergegeven. Verder zijn er in onze zalen diverse faciliteiten mogelijk om je bijeenkomst tot een groot succes te maken.

Catering

Catering kan i.c.m. al onze ruimtes op maat worden ingevuld. Past een volledige lunch in het programma? Of kijk je al uit naar een overheerlijke borrel om de vergadering mee af te sluiten? Wij kunnen op het gebied van catering ontzettend veel mogelijkheden aanbieden. Van koffiepauzes tot volledige lunches of diners. Wij denken graag met je mee!

Gratis en veel parkeergelegenheid

Het Breepark terrein beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen, en deze plaatsen zijn allemaal gratis! Gratis parkeergelegenheid bij onze vergaderlocatie neemt zo zeker een zorg weg bij het organiseren van jouw volgende meeting. Eenvoudig dichtbij en gratis parkeren, zodat jij en jouw collega’s ontspannen aan de vergadering kunt beginnen.

Van vergadering tot training

Onze vergaderruimtes hebben een capaciteit van 2 tot 60 personen. De mogelijkheden qua indeling zijn dan ook erg ruim. Alle ruimtes zijn ingericht met een LED scherm en een flip-over. Daarnaast zijn de zalen goed te combineren met een sfeervol ontvangst in de foyer of event in de hal. Vergaderen in Breda doe je dus nergens zoals bij Breepark.

Combineren met een (outdoor)activiteit

Jullie willen even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor. Dat snappen wij! Geheel naar wens kunnen wij meedenken over een meeting die nét even anders in elkaar zit. Touwtrekken, een potje volleybal of een uurtje bowlen. Super gezellig, en je kunt daarna met een fris hoofd verder met jullie vergadering!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je graag een vergaderruimte huren in Breepark Breda? Mail dan snel naar events@breepark.nl of bel 076 – 76 304 71.

Reserveer je ruimte

Vergaderruimte huren in Breda? Breepark heeft altijd een passende zaal die voldoet aan jouw wensen!