Het verhaal

Doen, wat je leuk vindt

Met die uitspraak start het verhaal van Henry Martens, initiatiefnemer van Breepark. Zoals veel goede ideeën is ook Breepark geboren aan de keukentafel, destijds nog een horecaconcept bedacht door de vrouw van Henry. Het plan dat zij daarna in 2002 schreef kreeg als inmiddels historisch klinkend commentaar van haar echtgenoot: ‘laten wij het iets groter aanpakken’. De droom van Breepark begint..

Na jaren van plannen indienen en vergunningen aanvragen startte de ontwikkeling van het vrijetijdsgebied in 2015. Met de start van de bouw van het complex in de zomer van 2016, opende Breepark eind 2017 haar deuren. Breepark is inmiddels, met een indrukwekkend portfolio aan evenementen, uitgegroeid tot de grootste en meest veelzijdige evenementenlocatie van Zuid-Nederland. Centraal gelegen in een natuurlijk Brabants landschap, maar toch op loopafstand van de bruisende stad Breda.

Groots dromen

En gewoon doen. Dat kenmerkt Breepark. Van een bouwkeet in de weide tot een bruisende evenementenlocatie waar we o.a. K3, EndemolShine, Mercedes, Radical Redemption, Tiësto en talloze andere evenementen hebben ontvangen. Wij bieden een unieke plek voor bijzondere ontmoetingen, inspirerende bijeenkomsten en mooie herinneringen.

Zorg voor natuur en milieu

Wij hebben een duurzame visie. Zorg voor de natuur en het milieu staan centraal. Naast de 3.648 zonnepanelen op het dak van ons complex beschikken we over in- en outdoor ledverlichting, waarmee we het energieverbruik terugdringen en tegelijkertijd met één druk op de knop elke sfeer in onze locatie kunnen creëren.