Praktische informatie

Alles op ’n rijtje!

Hier vind je handige informatie voor je bezoek aan Breepark.

 

Met de auto

Breepark is een top locatie, direct gelegen aan de A27 en daardoor perfect bereikbaar met de auto. En over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, want met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plekje voor jou! Dat alles op loopafstand van de hoofdingang.

Met het OV

Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren!

Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.

Met de fiets

Fietsen is gezond 😉 Dus kom je met de fiets naar Breepark? Zet hem voor de deur in onze fietsenstalling.

Bekijk je deze pagina vanaf je mobiel en kun je het landkaartje niet goed zien? Klik dan hier.

Plattegrond

Kom je naar Breepark voor een afspraak met een van onze medewerkers? Volg de rode lijn op de plattegrond naar parkeerplaats E2. Je mag je melden bij de crew ingang! Geen afspraak maar kom je langs voor een bezoek aan ons vrijetijdsgebied Breepark, dan is er meer dan voldoende parkeergelegenheid op en rondom ons terrein.

Huisregels

In Breepark moet iedereen kunnen doen wat hij of zij leuk vindt. Op een veilige manier. Of je nu een bezoek brengt aan de bioscoop, een hamburger eet bij McDonald’s of naar een concert gaat in de evenementenhal. Raadpleeg voorafgaand aan je bezoek onze huisregels!

Huisregels