Persbericht

Anneke Stins wint Aithra Belofte Award!

Anneke Stins, commercieel directeur van Breepark, is zaterdagavond verkozen tot winnares van de Aithra Belofte Award. Deze award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende ondernemende vrouw jonger dan 35 jaar. Anneke: “Ik ben ontzettend trots op wat wij hebben neergezet als organisatie. Deze award is een kroon op mijn werk!”

Anneke is al elf jaar betrokken bij Breepark, en heeft ambitieuze plannen voor de evenementenlocatie aan de rand van Breda: “Ik wil ervoor zorgen dat Breepark in een adem wordt genoemd met Ahoy en Ziggo Dome”. Stins geeft aan wel iets te merken van het glazen plafond. “Bij overleggen op strategisch niveau kom ik veel meer mannen dan vrouwen tegen.” Ze vindt dat vrouwen zich niet moeten laten ontmoedigen. “Als je ergens in gelooft, dan kun je het bereiken. Die boodschap wil ik graag uitdragen.”

Stichting Aithra wil de zichtbaarheid van ondernemende vrouwen in de regio West-Brabant bevorderen. Petra de Kam, directrice van de gemeente Breda, heeft in de andere categorie de Aithra Award in ontvangst genomen. Deze award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekendstaat om haar passie en visie.

 

Pers

Wil je meer informatie over dit persbericht of nieuwsitem? Bij Breepark staan we klaar om je op welke manier dan ook van dienst te zijn.