ART BREDA

Kunst, antiek en design in de evenementenhal

19 t/m 22 april 2018 streek de gerenommeerde kunstbeurs ART Breda neer in de evenementenhal van Breepark. Tijdens ART Breda genieten bezoekers van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA

Datum: 19 t/m 22 april 2018
Tijd: 11:00 uur – 17:00 uur
Categorie: Beurs
Locatie: Evenementenhal
Organisator: ART BREDA

Over de organisator: ART BREDA organiseert jaarlijks in het voorjaar de inspirerende kunst- en antiekbeurs waar naast de top van oude kunst en antiek ook hedendaagse kunst en sieraden te zien en te koop zijn.

De voorjaarsbeurs voor kunstminnend publiek

ART BREDA geeft een podium aan kunsthandelaren in oude kunst, antiek, juwelen en specialisten op onder meer het gebied van Art Nouveau, aziatica, uurwerken, kaarten en prenten, ikonen en tapijten. Daarnaast waren er galerieën met hedendaagse kunst en juwelen, fotografie en modern design op de beursvloer te vinden.

Indeling

De evenementenhal van 8300 m2 werd in een week omgebouwd tot dé plek waar kunst, antiek en design samenkomen.

Vanwege het succes van deze editie breidt ART BREDA in 2019 uit van 4 naar 7 dagen!

‘’In Breepark heeft kunst- en antiekbeurs ART BREDA een goede permanente locatie gevonden. Naar verwachting zal de uitstekend geoutilleerde hal aan de hoge verwachtingen van zowel deelnemers als bezoekers beantwoorden. Met Breepark hoopt ART BREDA, dankzij de gunstige ligging en gratis parkeergelegenheid, de komende jaren een groeiend aantal kunst- en antiekliefhebbers te mogen verwelkomen!’’

– Erik Hermida, Directeur ART BREDA

Wij inspireren je..

.. om het maximale uit jouw evenement te halen. Kom gerust eens langs, we nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!