Bedrijfsevent

Voor maximaal 13.000 bezoekers!

Onze evenementenhal, ruime congreszalen en open foyer zijn perfect voor het organiseren van een bedrijfsevent, productpresentatie of zakelijk congres. Maak kennis met de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie! Benieuwd hoe een corporate event in onze hal eruit kan zien? Bekijk de showcase en ontdek!

Alles op ’n rijtje

Locatie: Evenementenhal en foyer
Aantal bezoekers: 1.000
Tijd: 09:30-18:00 uur

Voor een jaarlijks evenement van een klant hebben we 1.000 enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen in Breepark. Naast het event met 5 verschillende sub zalen werd de 8.300m2 grote evenementenhal voor een deel ingezet ten behoeve van de catering en horeca.

Indeling

Bezoekers werden ontvangen in de ruime foyer. In de foyer waren de zowel de garderobe als de verschillende mobiele oplaadstations geplaatst. Vanuit de foyer werden bezoekers naar de evenementenhal geleid.

Het podium, welke in centraal in het midden van de evenementenhal was geplaatst, bood plaats aan verschillende sprekers van het event. De 5 verschillende domes rondom dit podium waren elk ingericht voor plenaire sessies voor +/- 200 bezoekers.

Het event werd om 10:00 uur op spectaculaire wijze afgetrapt, met een heuse licht- en muziekshow. Na een introductie door de presentator en de directeur van de organisatie, werden de bezoekers verzocht zich te verdelen over de domes voor de plenaire sessies. Deze plenaire sessies gingen inhoudelijk over 5 thema’s van de organisatie, zoals Financial, Customers en Transformation.

De catering werd verzorgd door Hete Peper Catering. Gedurende de dag konden bezoekers genieten van smoothies en andere hapjes, waarna tijdens lunchtijd een overheerlijke lunch werd geserveerd. De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel en kleine hapjes.

Informatieaanvraag