Opnamens Big Bounce

Duitse en Franse opnamens voor TV-programma van Endemol Shine

’s Werelds grootste onafhankelijke telvisieproducent Endemol Shine, onderdeel van mediaconcern The Walt Disney Company, heeft in Breepark de locatie gevonden voor de tv-opnamen van de Duitse (RTL) en Franse (TF1) variant van het spelprogramma Big Bounce. Maak kennis met de grootste tv-studio van Nederland: Breepark!

Over Big Bounce

Datum: november 2017, september-oktober 2018
Categorie: show en entertainment
Organisator: Endemol Shine Duitsland
Locaties: evenementenhal, foyer, backstage area.

Voor de opnamen is de hal van ruim 8.300 m2 omgebouwd tot een mega tv-studio, waarbij gebruik wordt gemaakt van 25 camera’s, waarvan 2 cranes, 2 rocketcams en 1 spidercam over de volledige lengte van de hal. Meer dan 400 kandidaten waagden zich aan het monsterparcours met als doel de finale halen en Big Bounce winnen.Meer over Endemol Shine 

“In the past two years we were guests of Breepark with Endemol Shine and “Big Bounce” Production for RTL (Germany) and TF-1 (France). Our experiences have shown, that Breepark was a perfect host for us, who helped us technically and operationally to produce two succesfull seasons of “Big Bounce”.

We always would prefer to come back to Breepark for certain reasons:
– You can offer plenty of Space for Stage, Set, Scenery and Logistics.
– The technical Environment (electricity, floor loads, rigging capacities) suits to or
requirements.
– There is the Opportunity to easily expand the available capacities to higher standards,
if needed.
– The temporal availability for longer rental periods is key for us.
– The human qualities of your qualified team and your solution-oriented thinking
always made it a pleasure for us to be your guests.”

– Günter Schwob, Technical director Big Bounce

Indeling

In de evenementenhal was een groot trampolineparcours gebouwd van in totaal 75 meter lang en obstakels tot 8 meter hoog. Tussen de uitzendingen door werden er wijzigingen doorgevoerd in het parcours. Hierdoor wisten deelnemers voorafgaand niet hoe het parcours eruit zag.

Beide VIP-Balkons grenzend aan de evenementenhal werden gebruikt om de show goed te kunnen bekijken door familieleden en vrienden van de deelnemers. Daarnaast was er een tribune gebouwd aan een van de lange zijdes van de evenementenhal welke werd gebruikt door uitzinnige toeschouwers.

De deelnemers verzamelden zich in de foyer. Hier stonden enkele trampolines en fitnessattributen om alvast op te warmen voor het uitdagende parcours. De VIP foyer en de VIP ruimtes boden ruimte voor de presentators om interviews met kandidaten te houden.

Informatieaanvraag