Opnamens Big Bounce

Duitse en Franse opnamens voor TV-programma van Endemol Shine

Groot TV-producent Endemol Shine wist Breepark in 2018 voor de tweede keer op rij te vinden voor de opnamens van de Duitse en Franse variant van het spelprogramma Big Bounce.

Feiten

Datum: november 2017, september-oktober 2018
Categorie: show
Organisator: Endemol Shine Duitsland

Over de organisator: Endemol Shine is een toonaangevende tv-producent. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale Endemol Shine Group, welke vertegenwoordigd is in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Meer over Endemol Shine 

Springen maar!

Voor de opnames van het Duitse tv-programma is onze evenementenhal tijdelijk omgebouwd tot een mega trampoline parcours. Aansluitend is de Franse variant van het programma opgenomen. Meer dan 400 kandidaten waagden zich aan het monsterparcours met als doel de finale halen en Big Bounce winnen.

Indeling

In de evenementenhal was een groot trampolineparcours gebouwd van in totaal 75 meter lang en obstakels tot 8 meter hoog. Tussen de uitzendingen door werden er wijzigingen doorgevoerd in het parcours. Hierdoor wisten deelnemers voorafgaand niet hoe het parcours eruit zag.

Beide VIP-Balkons grenzend aan de evenementenhal werden gebruikt om de show goed te kunnen bekijken door familieleden en vrienden van de deelnemers. Daarnaast was er een tribune gebouwd aan een van de lange zijdes van de evenementenhal welke werd gebruikt door uitzinnige toeschouwers.

De deelnemers verzamelden zich in de foyer. Hier stonden enkele trampolines en fitnessattributen om alvast op te warmen voor het uitdagende parcours. De VIP foyer en de VIP ruimtes boden ruimte voor de presentators om interviews met kandidaten te houden.

Contact

Heb je een idee, concreet plan of ben je benieuwd naar wat Breepark voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.