Breeparkfestival

Dit was Breeparkfestival in Breepark

7, 8 en 9 september organiseerde Breepark de eerste editie van het Breeparkfestival op het outdoorterrein. Een gezellig outdoorfestival voor jong en oud!

Feiten

Datum: 7, 8 en 9 september 2018
Categorie: Festival
Locatie: Outdoorterrein
Organisator: Breepark

Het outdoor terrein bood drie dagen lang de ruimte voor een parkfestival met foodtrucks, picknick area’s, muziek en vermaak voor kinderen. Breeparkfestival is voor iedereen een gezellige middag of avond met vrienden en familie.

Eten en drinken

Er stonden diverse foodtrucks van Events Catering Bevers, die onder andere de Gourmet Burger, Italiaanse pizza’s en rijk belegde hotdogs serveerden. Voor de zoetekauwen onder ons boden het Manou-ijsconcept en de Curling Ice Cream Rolls van Vier Hoog Breda een lekker toetje.

Naast het podium en de foodtrucks waren twee barren neergezet. In het midden van het terrein bood de gezellige wijnbar van Oud Reuchlin & Boelen een breed assortiment aan wijnen aan.

Muziekprogramma

Op het podium schitterden diverse artiesten van Friendly Fire. Zo stonden de Tante Joke Karaoke Band, de dj’s van 90’s NOW en Zer00’s Heroes op het programma. Orange Deejays bracht Dazzle, Mark Green, Jessy Jane en Geraldo naar het podium van 8 x 4 x 1 meter.

Kinderprogramma

De kids area was met verschillende activiteiten ingericht voor de jongste festivalbezoekers. Zo stonden er aan de linkerkant springkussens en werd het terrein aangekleed met XL spellen van 4 op een rij, twister en legoblokken. Door picknick banken neer te zetten konden ouders op hun kinderen letten én van het zonnetje genieten. LittleBig Entertainment verzorgde workshops als knutselen, dromenvangers maken, slijm maken en de lekkerste cupcakes versieren. Strik Entertainment toverde ieder kind om tot een stoere tijger of een mooie prinses.

Speciaal aan dit evenement was de aanwezigheid van Ad Ballon met een demonstratie van verschillende ballonluchtvaarten. Bezoekers ervoeren hier hoe het is om een luchtballon van binnen te bekijken. De zweefmolen, welke in het midden van het terrein stond, bood plezier aan jong en oud. De pannakooi van NAC Breda was bij uitstek de plek voor de jonge sportievelingen.

Wij laten je inspireren..

.. om het maximale uit jouw evenement te halen. Kom gerust eens langs, we nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!