De Helden van Oranje

Nederlandstalig meezingfeest met verschillende topartiesten

26 april 2019 organiseerden we voor de tweede keer het Nederlandstalige meezingfeest De Helden van Oranje. Met Snollebollekes, Xander de Buisonjé, Tino Martin en nog meer Nederlandstalige artiesten was het een avond vol Brabantse gezelligheid!

Dans, spring en zing!

De Helden van Oranje is een coproductie van 4PM Entertainment en Breepark. Bezoekers kwamen via de hoofdentree binnen in de foyer. Hier vond de ticketcontrole plaats, stonden de muntkassa’s opgesteld en konden bezoekers hun jas ophangen in de bewaakte garderobe. De vaste barren in de foyer en in de evenementenhal werden ingezet voor de uitgifte van drank. De linkerhoek aan de achterzijde van de hal bood plaats aan een foodcorner met verschillende zitplekken. Naast eerder genoemde artiesten betraden Gebroeders Rossig, Tim Douwsma, Ferry de Lits, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Pascal Redeker, DJ Coenio en Wesley Klein het podium.

“De Helden van Oranje in Breepark, het zit er al weer op. Ik heb net opgetreden, het was echt super vet! .. Ik ben nog aan het nagenieten, want het publiek was echt super. Bedankt!”

– Xander de Buisonjé, zanger

Informatieaanvraag