De Helden van Oranje

Nederlands meezingfeest met verschillende topartiesten

Dit was de Helden van Oranje in Breepark

26 april 2018 kleurde Breepark oranje met Gerard Joling, Xander de Buisonjé, René Schuurmans en vele andere Nederlandse artiesten. Een avond vol Brabantse gezelligheid!

Feiten

Datum: 26 april 2018
Tijden: 18:00 – 01:00 uur
Categorie: Muziek
Locatie: Evenementenhal
Organisator: 4PM Entertainment en Breepark

Over de organisator: De Helden van Oranje Breda werd georganiseerd door 4PM Entertainment en Breepark.

Meer over Breepark

Meer over 4PM Entertainment

 

 

Indeling

De Helden van Oranje vond plaats op 26 april 2018 in de evenementenhal in Breepark. Bezoekers kwamen via de hoofdentree binnen in de foyer. Hier vond de ticketcontrole plaats, stonden de muntkassa’s opgesteld en konden bezoekers hun jas ophangen in de garderobe of opbergen in een kluisje.

Via de foyer konden de bezoekers gemakkelijk de evenementenhal betreden. In de evenementenhal was een podium van 12 bij 6 meter gebouwd aan een van de korte zijde van de hal. Met behulp van een truss- en doekconstructie is de ruimte compacter gemaakt. Dit zorgde voor extra sfeer. De evenementenhal beschikt over meerdere permanente barren. Bezoekers konden hier terecht voor een biertje. Tegenover het podium was een mobiele foodcorner gebouwd waar ter plekke het eten werd bereid.

 

Show

Om 18:00 trapte DJ Rob de avond af gevolgd door John de Bever. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ werd door iedereen luidkeels meegezongen. Na Robert Leroy en Ferry de Lits was het de beurt aan Danny de Munk, die zijn nieuwste hit ‘Toe Nou, Kom Weer Thuis’ ten gehore bracht.

Xander de Buisonjé hield de stemming er goed in met zijn medley van ‘De Vrienden van Amstel Live’. Gers Pardoel kreeg iedereen aan het springen met zijn dansbare liedjes. Als klap op de vuurpijl liet Gerad Joling zijn klassiekers horen. De avond werd afgesloten met de hits van Het Feestteam en De Lawineboys.

“De Helden van Oranje in Breepark, het zit er al weer op. Ik heb net opgetreden, het was echt super vet! .. Ik ben nog aan het nagenieten, want het publiek was echt super. Bedankt!”

– Xander de Buisonjé, zanger

Wij inspireren je..

.. om het maximale uit jouw evenement te halen. Kom gerust eens langs, we nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!