Experience Design Event

Bijeenkomst van de Genootschap van Eventmanagers

11 maart 2019 stond in het teken van het thema Experience Design tijdens het Experience Design Event in Breepark. We ontvingen meer dan 50 eventmanagers van de Genootschap voor Eventmanagers. Een dag van inspireren, ontdekken en netwerken!

Feiten

Datum: 11 maart 2019
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Categorie: Bijeenkomst
Locatie: VIP Foyer, congres- en vergaderzalen, evenementenhal
Organisator: Genootschap van Eventmanagers i.s.m. Breepark.

De Genootschap voor Eventmanagers bestaat uit een netwerk van meer dan 250 eventmanagers, welke werkzaam zijn voor het bedrijfsleven en (non-) gouvernementele organisaties. Ze organiseren jaarlijks vele kennissessies en social events.

Opzet

De eventmanagers werden in de foyer ontvangen, waarna ze naar de VIP foyer op de eerste etage werden begeleid. Cookaholics verzorgde de snacks tijdens het onvangst. Geoff Marée (Breda University of Applied Sciences) startte de plenaire sessies in de evenementenhal, waar verschillende inflatable domes van QuickSpace op een sfeervolle manier gebruik maakten van de ruimte. Sonny Duijn (sectoreconoom retail & leisure bij ABN Amro) presenteerde een onderzoek over dit onderwerp. Daarna gingen de leden in teams zelf aan de slag met de ontwikkeling van een event met optimale klantbeleving.

Informatieaanvraag