Faulty Towers - The Dining Experience

Chaotische dinnershow met Britse humor

Zaterdag 9 februari werd zaal Molenley omgetoverd tot het herkenbare restaurant uit de Britse televisieserie  ‘Fawlty Towers’. Een avond vol herkenbare grappen en chaotische taferelen verzorgd door het de imitatoren van Basil, Sybil en Manuel!

Ontvangst

In samenwerking met DG theater brachten we het wereldwijde succes van deze dinnershow naar Breepark toe. De bezoekers werden ontvangen met een drankje op de VIP Foyer. Iets na 18:30 uur werd het ontvangst  ‘verstoord’ door Sybil en Basyl, die luid discussiërend de ruimte binnen kwamen gelopen. Op hun eigen chaotische manier riepen ze de gasten één voor één naar voren om hun tafelnummer kenbaar te maken, om ze vervolgens door Manuel, het Spaanse hulpje, naar zaal Molenley te laten brengen.

Nadat iedereen zijn plek had gevonden en enkele tafels en stoelen waren verschoven, werd het voorgerecht opgediend. Manuel liep rond om de broodjes al gooiend uit te serveren. Terwijl Basil bezig was om de bezoekers welkom te heten liep Sybil rond om te zorgen dat alle gasten op de juiste plek zaten. Het driegangenmenu is in samenwerking met Purple Catering & Events samengesteld. De avond verliep vlot door een combinatie van korte maar grappige sketches van de acteurs en véél interactie met de gasten.

“Ik vond het ge-wel-dig. Overal in de zaal gebeurt wel iets. [..] Het eten was daarbij ook nog eens uitstekend. Ik was degene die een kunstgebit in de soep vond. Maar het was een prima soepje.”

– Harrie (66) uit Breda en Dientje (67) uit Kapellen.

Informatieaanvraag