HBO Intro Festival

Bredaas introductiefeest voor nieuwe studenten

Nadat dit festival voor studerend Breda eerst jaren in de binnenstad werd gehouden, werd er gekozen voor een nieuwe aanpak en een nieuwe locatie: Breepark.

Feiten

Organisator: Avans Hogeschool en BUAS (voorheen NHTV)
Datum: 30 augustus 2018
Tijd: 17:00 uur – 22:00 uur
Locatie: Outdoor terrein

Over de organisator: de twee hogescholen Avans en BUAS slaan al meerdere jaren achter elkaar de handen in elkaar om een groot introductiefeest voor alle eerstejaars studenten te organiseren. Na eerdere edities in de binnenstad van Breda vond het evenement dit jaar voor de tweede keer plaats in Breepark.

Omschrijving

Rond 5 uur ging het evenement van start. Op het podium draaiden ieder uur verschillende dj’s. Zo sierden Johnny 500, Childsplay, Puinhoop Kollektiv en meer de line-up. Er waren meerdere sportieve activiteiten georganiseerd door studentenverenigingen zoals BRESS Studentensport, Maximus en Phileas Fogg. De kersverse studenten konden zich laten informeren bij diverse stands over allerlei praktisch zaken zoals een bijbaan.

Onze eerste kennismaking met Breepark als partner in organisatie van het HBO Intro Festival in Breda is een hele goede geweest. Wij zijn als organisatie blij verrast met het gemeenschappelijk optrekken in het organisatieproces van het festival. Dank voor de samenwerking!

– Mark Walenberg, DMCS Avans Hogeschool

Wij inspireren je..

.. om het maximale uit jouw evenement te halen. Kom gerust eens langs, we nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te ontdekken!