HBO Intro Festival

Introductiefeest voor nieuwe studenten

Showcase HBO Intro Festival

Nadat dit festival voor studerend Breda eerst jaren in de binnenstad werd gehouden, werd er gekozen voor een nieuwe aanpak en een nieuwe locatie: Breepark.

Facts

Organisator: Avans Hogeschool en NHTV
Datum: 7 september 2017
Locatie: Outdoor terrein

Over de organisator: de twee hogescholen Avans en NHTV slaan al meerdere jaren achter elkaar de handen in elkaar om een groot introductiefeest voor alle eerstejaars studenten te organiseren. Na eerdere edities in de binnenstad van Breda vond het evenement dit jaar voor het eerst plaats in Breepark.

Omschrijving

Rond 5 uur ging het evenement van start. Op het podium draaiden ieder uur verschillende dj’s. Er waren meerdere sportieve activiteiten georganiseerd door studentenverenigingen. De kersverse studenten konden zich laten informeren bij diverse stands over allerlei praktisch zaken zoals een bijbaan.

Breepark ging de samenwerking aan met de organisatie en faciliteerde voor dit evenement de gehele drankvoorziening. Ben je benieuwd wat Breepark kan betekenen voor jouw evenement?

Bekijk de mogelijkheden

Onze eerste kennismaking met Breepark als partner in organisatie van het HBO Intro Festival in Breda is een hele goede geweest. Wij zijn als organisatie blij verrast met het gemeenschappelijk optrekken in het organisatieproces van het festival. Dank voor de samenwerking!

-Mark Walenberg, DMCS Avans Hogeschool

Contact

Heb je een idee, concreet plan of ben je benieuwd naar wat Breepark voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.