Bij de Oliebollen Drive-In bij Evenementenhal Breepark kijkt de organisatie tevreden terug op de eerste week. De meeste bezoekers bestellen per internet hun oliebollenpakket en genieten van het gemak waarmee de bestelling wordt afgeleverd aan de auto’s. “Wat een ontzettend leuk initiatief”, zo reageert een van de klanten tevreden. “Echt een bijzondere belevenis, waar we doorheen rijden”.

Initiatiefnemer René Duursma is duidelijk in zijn nopjes: “Brabanders weten de oliebollen drive-in bij evenementenhal Breepark goed te vinden. Corona neemt en Corona geeft”, daarmee doelt Duursma op het feit dat eerst het Brabants Winterfestijn gecanceld was, maar dat de Oliebollen drive-in, wat oorspronkelijk een onderdeel van het Winterfestijn was, daarna toch mocht doorgaan.

Nog nooit zo gemakkelijk
Het idee van de organisator om naast de evenementenhal een oliebollen drive-in te starten blijkt na de eerste werk een schot in de roos te zijn. Auto’s rijden af en aan in de tijdelijke drive-in.
Duursma steekt zijn trots voor dit initiatief niet onder stoelen of banken. “Nog nooit was het halen van oliebollen, krentenbollen en appelbeignets zo gemakkelijk. We bakken alles dagelijks vers en dat is te merken aan de kwaliteit, met de beste oliebollenbakkers die in Nederland te vinden zijn”.
Per internet bestelde oliebollen kun je supersnel in bezit krijgen door de route van de drive-in te volgen.

Spontaan bestellen
Ook mensen die spontaan op het idee komen om oliebollen af te halen worden snel geholpen. Zij kunnen eenvoudig bestellen bij de kassa’s aan het begin van de route. Alles is super snel en handig en bovendien geheel coronaproof. Bezoekers kunnen comfortabel in hun eigen auto blijven zitten zonder een tijd lang in de rij te staan. Ook zijn hier totaal geen parkeerproblemen. Duursma: “Door het succes van dit jaar is het overduidelijk dat de oliebollen drive-in er volgend jaar weer komt.”

Openingstijden
De oliebollen drive-in is er t/m 31 december en is met uitzondering van Eerste Kerstdag, dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot en met 20.00 uur. Op 30 december kun je terecht van 08.00 tot 22.00 uur en op 31 december van  07.00 – 19.00 uur. Online bestellen kan via https://www.deoliebollendrivein.nl/