Persbericht

Koningsnacht in Breepark met De Helden van Oranje

Op 26 april strijkt het Nederlandstalige feest De Helden van Oranje voor de tweede keer neer in Breepark! De organisatie heeft niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, Xander de Buisonjé en Tim Douwsma weten te strikken voor het meezingfeest. De Helden van Oranje is voor alle leeftijden toegankelijk. Ben je onder de 16 jaar? Dan is begeleiding door een volwassene verplicht.

Naast de genoemde artiesten staan ook Henk Dissel, bekend van zijn hit ‘De Bom’, Wesley Klein, Pascal Redeker, Ferry de Lits, Wesly Bronkhorst, carnavalshelden Gebroeders Rossig en DJ Coenio op het podium in de Bredase evenementenhal.

Meer informatie
De Helden van Oranje is een coproductie van 4PM Entertainment, E&A Events en Breepark. Kaarten voor de Helden van Oranje zijn voor € 10,- incl. servicekosten verkrijgbaar via breepark.nl/dhvo. Op 26 april zijn er kaarten aan de deur voor € 10 euro koop. Hier kun je alleen met PIN betalen.

Meer over Breepark

Over 4PM Entertainment
4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie die al ruim tien jaar verantwoordelijk is voor uiteenlopende merken en concepten als Kingsland Festival, TIKTAK NYE, FRIS en We Are The Future. Voor meer informatie over 4PM Entertainment zie www.4pmentertainment.com.

Download het volledige persbericht

Pers

Wil je meer informatie over dit persbericht of nieuwsitem? Bij Breepark staan we klaar om je op welke manier dan ook van dienst te zijn.