Road to Redemption

Grootschalig muziekevenement in de categorie hardstyle

Showcase Road to Redemption

De uitverkochte show van hardstyle dj en producer Radical Redemption (Joey van Ingen) zette de evenementenhal op zijn kop met energieke beats en uitzinnige fans.

Facts

Datum: 4 november 2017
Tijden: 22.00 – 7.00 uur
Categorie: Muziek
Locatie: Evenementenhal
Organisator: Art of Dance

Over de organisator: Art of Dance is een grote Nederlandse evenementenorganisatie die zich met name heeft gespecialiseerd in het organiseren van grootschalige hardstyle evenementen, zoals Dominator en Masters of Hardcore.

Evenementenhal

Dit was het eerste evenement waarbij de complete hal inclusief VIP deck, backstage ruimtes, foyer en alle parkeerplaatsen in gebruik waren. Er zijn buiten zelfs zaken tijdelijk aangebouwd, waaronder een grote ontvangstruimte met alle lockers en een foodcourt & chill out area.

Het grote podium was opgebouwd aan een van de korte zijdes van de evenementenhal. Bezoekers konden aan beide lange zijdes drinken krijgen bij de (mobiele) barren. Recht tegenover het podium aan de andere korte zijde was een aparte area voor de muntverkoop en extra toiletten.

Het vaste VIP-deck op de eerste verdieping beslaat vrijwel de gehele lange zijde van de hal. Vanaf hier was er dus goed zicht op het podium en de dansende mensenmassa. De VIP-gasten maakten gebruik van eigen barren.

Show

Nadat meerdere support acts hadden opgetreden, was het tijd voor Radical Redemption om zijn entree te maken. Een groot orkest met dirigent zette live de eerste noten in, en onder aanzwellende bombastische muziek steeg de dj en producer boven het podium uit, staand op een smalle pilaar. Het dak ging eraf bij de woorden ‘Claim your destiny’. Het startsein voor een weergaloze show die nog tot vroeg in de ochtend doorging.

Dagenlang was gebouwd aan de realisatie van het grote podium met indrukwekkende lichtshow en (audiovisuele) special effects.

De verwachtingen voor de show waren hooggespannen. Zowel voor het publiek als voor Breepark en Art of Dance. Maar zowel Radical Redemption als de evenementenhal hebben zich op een schitterende manier aan het publiek gepresenteerd.

Iets organiseren

‘Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat en hebben een goede vuurdoop beleefd in Breepark!’

– Guido Zwarts, Junior Technical Producer Art of Dance

 

 

Contact

Heb je een idee, concreet plan of ben je benieuwd naar wat Breepark voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.