Breepark sluit zich aan bij ‘Sound of Silence’

Breepark heeft zich aangesloten bij het Belgische initiatief van de alliantie van Evenementenbouwers dat op maandag 10 augustus werd gelanceerd. “Sound of Silence” werd die dag gepresenteerd onder de noemer “Doorbreek de stilte, geef ons kans om actie te ondernemen”. De situatie in beide landen is vergelijkbaar, het is 5 over 12 voor veel bedrijven in de evenementensector.

We roepen de overheid op tot duidelijkheid of tot steunmaatregelen voor de hele evenementensector, want het is 5 over 12 voor de meer dan 12.000 bedrijven, 100.000 werknemers en 94.000 jaarlijkse events. Hoewel we met diverse organisatoren samen in Breepark diverse coronaproof evenementen hebben georganiseerd, staat ook een groot deel van onze programmering on hold.

Tijd voor actie dus! Tijd om in de spotlight te treden. Tijd om van de daken te schreeuwen dat er IETS moet gebeuren. Hoe we dat doen? Met de kracht van sociale media. Gebruik de hashtags #SOS en #SoundOfSilence en deel deze oproep met iedereen in je netwerk. Samen staan we sterk.

Meer weten? Download het promotiemateriaal via deze website.