Avans Congres van de Digitale Communicatie

25 april 2019 ontvingen we honderden studenten van Avans Hogeschool in onze congres- en vergaderzalen voor het jaarlijkse Congres van de Digitale Communicatie. Met interessante keynote sprekers en workshops werd het een inspirerende dag voor zowel studenten als professionals.

Feiten

Wat: Congres van de Digitale Communicatie
Wie: Avans Hogeschool
Datum: 25 april 2019 van 09:00 tot 17:00 uur
Gebruikte ruimtes: Congres- en vergaderzalen

Avans University of Applied Sciences is hoofdsponsor van het Congres van Digitale Communicatie. Het congres wordt ook georganiseerd door studenten van verschillende studies bij Avans Hogeschool.

Beschrijving

De studenten werden ontvangen in de ruime foyer op de begane grond, waar verschillende aanmeldbalie’s klaar waren gezet. Zaal Molenley werd als grote plenaire congreszaal ingezet, waar sprekers Henk Veldman van Tony Chocolonely, Danny Membre, Thijs van der Heide en Réne Watzema van RUMAG,  Marcel Molenaar van LinkedIn en Kaj Gorgels bekend van Kaj’s typetjes inspirerende keynotes presenteerden.

De plenaire sessies waren verdeeld onder de zalen Beekdal, Storm, Oeverzwaluw, Boomkikker, Knobbelzwaan, Bavelse Berg en Bonte Park. De ruime foyer diende als ontmoetingsplek tussen de sessies door en als lunchplek voor de crew.

“Breepark dacht goed met ons mee op alle vlakken en was duidelijk en consistent in hun communicatie!”

– Avans Hogeschool

Informatieaanvraag