Tiësto presents CLUBLIFE

Met Suyano, Boris Smith, Funkerman, W&W en Sephyx

22 december stond Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, samen met Bredase support acts waaronder W&W en Suyano in Breepark. Centraal stond zijn nieuwe album CLUBLIFE, vol. 5 – China. Een waanzinnige show!

Feiten

Datum: 22 december 2017
Tijden: 20.30 – 4.00 uur
Categorie: Muziek
Locatie: Evenementenhal
Organisator: Breepark
Technische productie: Unlimited Productions

Over de organisator: Breepark is dé nieuwe evenementenlocatie in Breda. Breepark biedt een wisselend aanbod aan evenementen, beurzen en festivals.

Meer over Breepark

Indeling

Aan de korte zijde van de evenementenhal die grenst aan de backstageruimte was het podium gebouwd. Aan de andere korte zijde was een apart gedeelte voor de muntverkoop, toiletten en tevens stond hier een tijdelijke tribune.

De grote foyer deed dienst als ontvangstruimte. Hier vond de ticketcontrole plaats, stonden de lockers opgesteld en stond er een speciale stand met merchandise. Deze stand was gesitueerd in een inham van de foyer welke bij andere evenementen ook gebruikt kan worden als garderobe.

In foodtrucks buiten bij entree oost werd friet, pizza en pasta bereid. De uitgifte ervan was binnen in de foyer aan die kant van het gebouw, waarbij bezoekers even rustig plaats konden nemen op een van de picknickbanken.

Het volledige VIP-deck met balkon was in gebruik. De VIP-gasten hadden beschikking over een eigen bar en catering en een aparte parkeerplaats aan de oostkant van het pand vlakbij de speciale VIP-entree.

De show

Om 20.30 trapte Boris Smith de avond af gevolgd door Funkerman en Suyano. Na Suyano was het tijd voor Tiësto om het podium te betreden. Mensen hadden hun telefoon paraat om gelijk te kunnen filmen. De intro werd gestart en beelden van China verschenen op de grote LED schermen. En bij de eerste drop knalde vuurwerk de lucht in, als start van een spetterende twee uur durende set. Na Tiësto volgde W&W en de avond werd afgesloten met de hardstyle set van Sephyx.

Productie

De show van Tiësto in Breepark was een van de weinige shows waarbij de volledige setup van Tiësto presents Clublife is ingezet. Er is veel gebruik gemaakt van licht, geluid, video en rigging. En is er een flink aantal special effects ingezet, waaronder 40 kilo confetti en 2500 seconden Co2.

De technische productie werd uitgevoerd door Unlimited Productions. Zij verzorgen al jarenlang op frequente basis tour-& productie management voor Tiësto.

Persmoment en Meet & Greet

Voorafgaand aan het evenement vonden er verschillende meet & greets en een persmoment plaats in onze verkleinbare congreszaal Beekdal, met onder de aanwezigen burgemeester Depla. Tijdens het persmoment doneerde Tiësto verschillende bedragen aan 8 Bredase goede doelen.

Bekijk de congres- en feestzalen

Informatieaanvraag