Update Coronavirus Breepark

Laatst bijgewerkt: 29 januari 2021, 11:28 uur.

Beste bezoekers, standhouders en partners,

Als evenementenlocatie en accommodatie waar mensen bij elkaar komen volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) op de voet. We zijn en blijven hierover in gesprek met de verantwoordelijke instanties en volgen verder de richtlijnen van het RIVM en de GGD West-Brabant.

Op maandag 14 december heeft de overheid een strenge lockdown aangekondigd. Tijdens de meest recente persconferentie op 12 januari is bekend gemaakt dat de strenge lockdown wordt verlengd tot en met 9 februari. Alle plekken waar mensen in groepen samenkomen blijven gesloten. Dat betekent dat er tot in ieder geval 9 februari geen evenementen en bijeenkomsten bij Breepark kunnen plaatsvinden.

Ben je werkzaam in een cruciale branche en zijn er belangrijke en/of noodzakelijke vergaderingen of examens

die moeten plaatsvinden? Bij Breepark hebben wij de ruimte om elke vergadering of bijeenkomst op een veilige manier te organiseren. Zowel online als fysiek. Bekijk onze vernieuwde brochure en ontdek de mogelijkheden. Benieuwd hoe wij rekening houden met de COVID-19 richtlijnen tijdens een bijeenkomst? Je leest het in onze 1,5 meter werkwijze richtlijnen.

Bijeenkomst aanvraag en hygiëne maatregelen

In de bijeenkomst aanvragen houden we rekening met de 1,5m richtlijnen en zijn de landelijke richtlijnen en de plaatselijke noodvordering leidend. Breepark volgt het RIVM op de voet en voorziet o.a. in extra hygiënevoorzieningen, houdt rekening met looproutes en houden 1,5m afstand t.b.v. binnenkomst en cateringmomenten. Breepark is een openbare ruimte waar het dragen van een mondkapje verplicht is. In de gehuurde zaal mag het mondkapje af. Bezoekers en huurders zijn zelf verantwoordelijk in het meebrengen van een mondkapje.

 

 

Terug naar de homepagina

Het grootste examenlokaal van Nederland