Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op al je vragen over Breepark

Zie je jouw vraag er zo snel niet bij staan? Gebruik de zoekfunctie of stel je vraag via info@breepark.nl.

Update Coronavirus.

We ontvangen veel vragen over de invloed van het Coronavirus op onze aankomende evenementen. Lees hier de laatste update!

Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor iedereen.
Breepark wordt 24 uur per dag, 7 dagen lang beveiligd door Scorpions Security. Dit doen zij zowel met camera- als fysieke beveiliging. Meer info over Scorpions Security
Breepark heeft huis- en gedragsregels waaraan je je dient te houden tijdens je bezoek aan Breepark. Deze huis- en gedragsregels lees je hier.
Het btw-nummer van Breepark Complex B.V. is NL855998258B01.
Breepark Complex B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 65146379.
Er is te allen tijde een gecertificeerde EHBO’er aanwezig in Breepark. Ook wanneer er geen evenementen en/of activiteiten plaatsvinden.
Natuurlijk! We nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie te ontdekken. Neem contact met ons op via events@breepark.nl, dan maken we een afspraak!
Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.
Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex (nabij het pinautomaat) en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Breepark heeft een eigen bushalte. Bekijk hier hoe je Breepark met het openbaar vervoer bereikt!          
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Parkeren is helemaal gratis.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
Het is in Breepark niet toegestaan om met een drone te vliegen, mits je hier vooraf schriftelijk toestemming voor hebt gekregen van Breepark Complex B.V. Je kunt deze schriftelijke toestemming aanvragen via communicatie@breepark.nl.
Zeker, je bent van harte welkom!
Hopelijk hebben wij het gevonden! Stuur een berichtje naar info@breepark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
De vergader- en congreszalen bevinden zich op de 1e etage of 2e etage in het centrale gebouw.
Honden en dieren zijn welkom in Breepark, maar ze moeten wel aangelijnd zijn.
Dat mag, mits je de veiligheid van bezoekers, dieren en natuur niet in gevaar brengt. Twijfel je? Stuur een mailtje naar info@breepark.nl of bel ons op 076 76 304 76.
Buiten is dit geen probleem, tenzij je als bezoeker bij een evenement bent. Binnen is dit niet toegestaan.
Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Bekijk ze hier.
Het is niet toegestaan foto- en/of filmopnamen te maken van bezoekers, evenementen, gebouwen en terreinen voor professionele of studiedoeleinden zonder hiervoor tijdig schriftelijk toestemming te vragen aan Breepark Complex B.V. of de organisator van het evenement.
Het is in Breepark niet toegestaan om op eigen initiatief flyers of andere uitingen te verspreiden zonder vooraf toestemming te hebben gekregen van Breepark Complex B.V.
In Breepark zijn er geen mogelijkheden om te overnachten. Echter bevindt Breepark zich aan de rand van Breda waar diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Breda en omgeving.
Je kan contant en met pin betalen.
Roken is binnen niet toegestaan, en buiten alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen.
Op dit moment zijn er al punten bij McDonald’s en Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.
Nee, sigaretten worden niet verkocht.
Het centrale gebouw in Breepark beschikt over verschoonfaciliteiten in de invalidentoiletten. Tevens is er een afgesloten EHBO-ruimte waar je in privacy je baby kan voeden.
Ja, bezoekers van Breepark kunnen gratis gebruik maken van wifi.
Nee, er zijn geen geldautomaten gevestigd in Breepark
Afhankelijk van het evenement of de activiteit zijn er (gratis) garderobe en/of lockers aanwezig.
Ja, er zijn liften aanwezig in Breepark.
Breepark beschikt over invalidentoiletten en er zijn in Breepark liften aanwezig.
Het centrale gebouw in Breepark is prima toegankelijk voor mindervaliden. Wel zijn er mogelijk stukken in Breepark die lastiger toegankelijk zijn, zoals het natuurgebied en het outdoorterrein.

Is je vraag niet beantwoord? Neem even contact met ons op.

Contact