Veelgestelde vragen

Staat jouw specifieke vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@breepark.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk.

Het centrale gebouw in Breepark is prima toegankelijk voor mindervaliden. Wel zijn er mogelijk stukken in Breepark die lastiger toegankelijk zijn, zoals het natuurgebied en het outdoorterrein.
We hebben aan beide kanten van de hoofdingang, op zeer korte loopafstand (minder dan 75meter), in totaal 6 gratis mindervalide parkeerplaatsen.
Breepark beschikt over invalidentoiletten en er zijn in Breepark liften aanwezig.
Ja, er zijn liften aanwezig in Breepark. De congres-, feest en vergaderzalen bevinden zich op de 1e en de 2e etage van Breepark. Door middel van de liften in het complex zijn de locaties goed te bereiken voor bezoekers en/of om materialen te vervoeren. De liften hebben een afmeting van 900 mm breed, 2100 mm diep en 2090 mm hoog met een hefvermogen van 1000 kg.
Afhankelijk van het evenement of de activiteit zijn er (gratis) garderobe en/of lockers aanwezig.
Nee, er zijn geen geldautomaten gevestigd in Breepark
Ja, bezoekers van Breepark kunnen gratis gebruik maken van wifi. Als organisator kan je gebruik maken van het wifi netwerk ‘Breepark Congres’ met 10MB up en 10MB down snelheid voor normaal streaming verkeer en het afspelen van video’s tijdens een presentatie. Bezoekers van het event kunnen gebruik maken van het wifi netwerk ‘Breepark Open’ met 2MB up en 2MB down snelheid voor eenvoudig internetgebruik en e-mailverkeer. Beide netwerken zijn standaard inbegrepen.
Het centrale gebouw in Breepark beschikt over verschoonfaciliteiten in de invalidentoiletten. Tevens is er een afgesloten EHBO-ruimte waar je in privacy je baby kan voeden.
Nee, sigaretten worden hier niet verkocht.
Op dit moment zijn er al punten bij McDonald’s en Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.
Roken is binnen niet toegestaan, en buiten alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen.
Je kan contant en met pin betalen.
In Breepark zijn er geen mogelijkheden om te overnachten. Echter bevindt Breepark zich aan de rand van Breda waar diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Breda en omgeving.
Het is in Breepark niet toegestaan om op eigen initiatief flyers of andere uitingen te verspreiden zonder vooraf toestemming te hebben gekregen van Breepark Complex B.V.
Het is niet toegestaan foto- en/of filmopnamen te maken van bezoekers, evenementen, gebouwen en terreinen voor professionele of studiedoeleinden zonder hiervoor tijdig schriftelijk toestemming te vragen aan Breepark Complex B.V. of de organisator van het evenement.
Er zijn diverse horecagelegenheden in Breepark. Kom gezellig naar Pannenkoekwaus, Driek, Happy Italy, De Beren en Mac Donalds.
Buiten is dit geen probleem, tenzij je als bezoeker bij een evenement bent. Binnen is dit niet toegestaan.
Dat mag, mits je de veiligheid van bezoekers, dieren en natuur niet in gevaar brengt. Twijfel je? Stuur een mailtje naar info@breepark.nl of bel ons op 076 76 304 76.
Honden en dieren zijn welkom in Breepark, maar ze moeten wel aangelijnd zijn. Het is verboden om dieren mee te nemen in het multifunctionele gebouw inclusief de diverse horeca- en entertainmentgelegenheden, tenzij er sprake is van een hulp- of geleidehond.
De vergader- en congreszalen bevinden zich op de 1e etage of 2e etage in het centrale gebouw.
Hopelijk hebben wij het gevonden! Stuur een berichtje naar info@breepark.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Zeker, je bent van harte welkom!
Het is in Breepark niet toegestaan om met een drone te vliegen, mits je hier vooraf schriftelijk toestemming voor hebt gekregen van Breepark Complex B.V. Je kunt deze schriftelijke toestemming aanvragen via communicatie@breepark.nl.
Er is ruime parkeergelegenheid in Breepark en parkeren is bovendien helemaal gratis.
Parkeren in Breepark is gratis. Tijdens een bezoek kan je vrij gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen, welke zich op loopafstand van het complex bevinden.
Bavelseparklaan, 4817 ZX.
Breepark heeft een eigen bushalte. Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda, want we beschikken over een eigen bushalte. Buslijnen 130, 325, 326, 327 stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? Per dag en tijdstip verschilt de buslijn, dus check je reis van te voren! Bekijk de actuele dienstregeling van Arriva hier.        
Er is een fietsenstalling tussen ingang West van het complex en het festivalterrein. Deze fietsenstalling is niet beveiligd.
Met de auto bereik je Breepark vanaf het centrum van Breda in ongeveer vijftien minuten. Met de fiets is het ongeveer twintig minuten rijden van het centrum van Breda naar Breepark.
Natuurlijk! We nodigen je graag uit om de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie te ontdekken. Neem contact met ons op via events@breepark.nl, dan maken we een afspraak!
Er is te allen tijde een gecertificeerde EHBO’er aanwezig in Breepark. Ook wanneer er geen evenementen en/of activiteiten plaatsvinden.
Breepark Complex B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 65146379.
Het btw-nummer van Breepark Complex B.V. is NL855998258B01.
Breepark heeft huis- en gedragsregels waaraan je je dient te houden tijdens je bezoek aan Breepark. Deze huis- en gedragsregels lees je hier.
Breepark wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd door Scorpions Security. Dit doen zij zowel met camera- als fysieke beveiliging.
Ja, Breepark is vrij toegankelijk voor bezoekers van evenementen en in het pand zijn diverse bedrijven gevestigd. Het kan voorkomen dat verschillende activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Wanneer volledige stilte noodzakelijk is tijdens een bijeenkomst en achtergrondgeluiden hinderlijk zijn, neem dan schriftelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.