Tiësto presents CLUBLIFE

  • vrijdag 22 december 2017
  • 20:30 - 04:00
  • Evenementenhal
  • Muziek
€37,93 incl. fee
Tickets
Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat samen met support acts op vrijdag 22 december met zijn CLUBLIFE show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark in Breda.

Centraal staat zijn nieuwe, net gelanceerde  album CLUBLIFE vol. 5 China. Met enkele support acts zetten ze een show neer die duurt van 20:30 – 04:00 uur! En die support acts komen allemaal uit het Bredase. Dat deze stad veel DJ talent herbergt was al langer bekend, maar nu kunnen ze ook in een geheel nieuwe locatie optreden.

Anneke Stins, commercieel directeur Breepark: ”We zijn enorm trots dat we Tiësto met zijn show mogen verwelkomen in Breepark. Als nieuwe Bredase evenementenlocatie is het heel erg gaaf dat we gelijk een internationale held als Tiësto hebben.”

Tickets

In de zaal is een tribune aanwezig met zitplaatsen. Hier worden geen aparte tickets voor verkocht, de zitplaatsen zijn vrij om te gebruiken.
Naast reguliere tickets zijn er ook kaarten voor rolstoelplaatsen en begeleiderskaarten beschikbaar. Deze zijn telefonisch te verkrijgen door te bellen naar ticketshop Eventim op +31 (0)88 011 2615.

Bereikbaarheid

Er zullen gratis pendelbussen rijden tussen Centraal Station Breda en Breepark. Daarnaast kan er gratis worden geparkeerd bij Breepark zelf.

Huur een locker

Tickets kosten € 34,95 + € 2,98 ticket fee. Het evenement is 18+.

Go to English version

Special guest

DJ- en producerduo W&W staat dit jaar op #14 in de DJ MAG top 100 DJ’s! W&W is aanwezig als special guest tijdens de show. Dat betekent dat je de kans hebt om tijdens CLUBLIFE in Breepark zowel de #14 als #5, namelijk Tiësto, te zien en horen draaien.

Willem en Ward draaien sinds 2007 al onder de naam W&W. Samen met Dimitri Vegas & Like Mike (#2 in de DJ MAG top 100 DJ’s) produceerden zij het nummer Waves, dat het anthem werd van Tomorrowland in 2014.

 

enter

Support acts

De support acts zijn Funkerman, Suyano, Boris Smith en Sephyx!

Bekijk het Facebookevenement

Tijs Verwest, better known as DJ Tiësto, will come over to his hometown Breda on December the 22nd  for a show based on his brand new album CLUBLIFE vol. 5 China. Together with some support acts it will be a full-night show.

DJ- and producerduo W&W is invited as special guest to the show.
Funkerman, Suyano, Boris Smith and Sephyx are the support acts during the show.
All of the guys were born in Breda, just like Tiësto himself. For some reason, this city is the homebase for a lot of DJ talent.

This event is 18+ only.

It is possible to hire lockers at the venue to store your jackets and other belongings. Hire one here
Food and drinks can only be payed with tokens. Tokens can be bought inside the venue.
Shuttle buses will drive between Central Station Breda and Breepark. There are free parking spots available at Breepark.

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van het evenement of de activiteit zijn er (gratis) garderobe en/of lockers aanwezig.
Breepark heeft een eigen bushalte en de bus stopt hier meerdere keren per uur. Bekijk de reisplanner van Arriva voor meer informatie over de bustijden.
Parkeren is helemaal gratis.
Roken is binnen niet toegestaan, en buiten alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen.
In Breepark zijn er geen mogelijkheden om te overnachten. Echter bevindt Breepark zich aan de rand van Breda waar diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Breda en omgeving.
Er is te allen tijde een bevoegd EHBO’er aanwezig in Breepark. Ook wanneer er geen evenementen en/of activiteiten plaatsvinden.
Bekijk alle veel gestelde vragen