Over Breepark

Doen, wat je leuk vindt

Met die uitspraak start het verhaal van Henry Martens, initiatiefnemer van Breepark. Zoals veel goede ideeën is ook Breepark geboren aan de keukentafel, destijds nog een horecaconcept bedacht door de vrouw van Henry. Het plan dat zij daarna in 2002 schreef kreeg als inmiddels historisch klinkend commentaar van haar echtgenoot: ‘laten wij het iets groter aanpakken’. De droom van Breepark begint.

Breepark is..

.. hét vrijetijdsgebied aan de rand van Breda waar je de allergaafste evenementen, beurzen en festivals meemaakt. In Breepark kan iedereen doen, wat hij of zij leuk vindt. In Breepark bekijk je de nieuwste films in megabioscoop Kinepolis, shop je jouw hardloopoutfit bij sportwinkel Decathlon of ga je de strijd aan op de bowlingbaan en in de lasergame of escaperooms bij Vier Hoog Breda. Maar ook voor de stevige trek ben je in Breepark aan het juiste adres. Zo eet je een hapje bij McDonald’s, Happy Italy, restaurant Vandaag, of 5th Avenue.

Alles in Breepark

Altijd iets te doen

Zo kun je genieten van je favoriete muziek tijdens een festival op het buitenterrein, een (vak)beurs bezoeken in de evenementenhal, congres bijwonen, hapje eten met je partner en daarna een filmpje pakken of een potje bowlen met je vrienden.. Maar gewoon even wandelen met de hond kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie over Breepark en onze evenementen? Neem dan contact met ons op of bekijk de agenda.

Contact Bekijk de agenda