Over Breepark

Doen, wat je leuk vindt

Dat is waar het in Breepark om draait. In het grote vrijetijdsgebied aan de rand van Breda komen horeca, entertainment, sport en natuur op unieke wijze samen. En dat zorgt vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Waardoor iedereen er op z’n plek is.

In Breepark

Breepark biedt een wisselend aanbod aan evenementen, beurzen en festivals. Zowel in- als outdoor. Met daarnaast verschillende vaste elementen: congres- en vergaderzalen, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, en een natuurgebied met allerlei sportmogelijkheden.

En dit alles in combinatie met diverse horecagelegenheden. 5th Avenue, McDonald’s, restaurant Vandaag en Happy Italy. Later dit jaar openen het pannenkoekenrestaurant, grand café Driek en het grote indoor speelparadijs hun deuren.

Alles in Breepark

Een greep uit de activiteiten

Zo kun je er losgaan op je favoriete muziek bij een festival op het buitenterrein, een (vak)beurs bezoeken in de evenementenhal, congres bijwonen, hapje eten met je partner en daarna een filmpje pakken of een potje bowlen met je vrienden… Maar gewoon even wandelen met de hond kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie over Breepark en haar activiteiten? Neem dan contact met ons op of bekijk de agenda.

Contact Bekijk de agenda