Skip to content

Breepark

Praktische informatie

Hieronder vind je belangrijke en praktische informatie over Breepark.

Mindervalide

Onze evenementenlocatie is goed toegankelijk voor mindervaliden. Wel zijn er mogelijk stukken in Breepark die lastiger toegankelijk zijn, zoals het natuurgebied en het outdoor terrein. Breepark beschikt over invalidentoiletten en we hebben aan beide kanten van de hoofdingang, op zeer korte loopafstand (minder dan 75 meter), in totaal 6 gratis mindervalide parkeerplaatsen.

Lift

Er is een lift aanwezig in Breepark. De congres- en vergaderzalen bevinden zich op de 1e en de 2e etage. Door middel van de lift in het complex zijn de ruimtes goed te bereiken voor bezoekers en/of om materialen te vervoeren. De lift heeft een afmeting van 900 mm breed, 2100 mm diep en 2090 mm hoog met een hefvermogen van 1000 kg.

Roken

Binnen roken is niet toegestaan. Buiten mag dit alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen. Daarnaast worden geen rookwaren verkocht in Breepark.

Betalen

Bij evenementen zijn er, afhankelijk van de organisatie, vaak verschillende betaalmogelijkheden. Het is daarom verstandig om van tevoren te checken welke betaalmethoden er op de plek waar je naartoe gaat worden geaccepteerd. Bij de horecagelegenheden in Breepark kun je betalen met contant geld, pinpas en creditcard.